LG Buffertank OSHW-300FD Warmtepomp Therma V 287 l

Artikelnummer: OSHW-300FD


1.175,36 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenLG Therma V - systeem, dat werkt volgens het principe van de warmtepomp (type lucht - water), belichaamt de meest economische en milieuvriendelijke oplossing, terwijl het gebruik van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen verwarming. Als u van plan bent een renovatie van zijn appartement of een huis, of als uw huis voordat u bouwt, de perfecte tijd in het project is ook verwarming en koeling in de vorm van warmtepomp Therma V.

 

Hoog rendement (COP)
Omdat de energie ook bij lage temperaturen uit de buitenlucht komt, zorgt het THERMA-systeem voor een zeer efficiënte verwarming. De invertertechnologie van LG bereikt een THERMA-rendement van 4,1 tot 4,5. Voorbeeld: het verbruik van 1 kWh elektriciteit uit het net levert meer dan 4 kWh warmte op.


Vermindering van de CO2-uitstoot
De THERMA V-oplossing van LG maakt gebruik van twee hernieuwbare energiebronnen, lucht en zon. Dit ecologische systeem vermindert de CO2-uitstoot bij de verbranding van fossiele brandstoffen.

Noodverwarming
In de winter kunnen we niet zonder verwarming. Het THERMA V-systeem heeft een noodmodus waarmee de verwarming in geval van een storing kan worden gerepareerd. De veilige verwarmingsmodus heeft twee fasen:
- Fase 1: Als de binnenunit uitvalt, schakelt de buitenunit over naar de vooraf ingestelde noodmodus.
- Fase 2: Wanneer een buitenunit uitvalt, schakelt de elektrische verwarming van de binnenunit over naar de vooraf ingestelde noodmodus.

Marke:LG
Volumen (Liter):287
Hoher Heizfaktor COP (-):Ja
Austrittswassertemperatur bis 57 ° C:Ja
Tablettabmessungen Durchmesser x Höhe (mm):580 x 1230
Warmwasserspeicher - Anzahl der Wärmetauscher:2 Wärmetauscher
\

> INTELLIGENTE ENERGIENUTZUNG
Niedriger Energieverbrauch, hohe Leistungszahlen. Therma V Wärmepumpen nutzen als Wärmequelle die Umgebungsluft. Selbst bei niedrigen Temperaturen können die Geräte der Luft genügend Energie entziehen, um eine Wohnung oder ein Haus angenehm und effizient zu beheizen.

> DIE INVERTER-REGELUNG
Für konstant gutes Klima. Die LG Inverter-Technologie ermöglicht die Anpassung der abgegebenen Leistung an den tatsächlichen. Heizbedarf des Gebäudes und somit an Ihren individuellen Bedarf. Komplizierte Einstellungen sind nicht
erforderlich: Die Temperatur wird ungeachtet von Wetterveränderungen stets auf einem konstanten Niveau gehalten. Wenn also ein erhöhter Energiebedarf entsteht (z. B. durch das Absinken der Temperatur), erhöht das Therma V System automatisch seine Leistung. Geht der Bedarf zurück, passt sich das System automatisch an und reduziert die Leistung.

> EINFACHE INSTALLATION UND LANGE LEBENSDAUER

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.