LG CL12R R32 Multisplit-kanaalairconditioner - 3,4 kW

Artikelnummer: CL12R.N20


530,46 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 808,05 €
Winkelprijs van de producent: 1.115,00 €
(U bespaart 52.43%, dus 584,54 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenLG DUAL INVERTER - Koelmiddel type R32


Kanaalunits Hoge Omvormer
Deze categorie van units, onzichtbaar geďnstalleerd in het plafond, biedt een ideale oplossing voor gebouwen die airconditioning op vloerniveau of individueel niveau nodig hebben in gebouwen met talrijke kamers of gangen, zoals restaurants, concertzalen en hotels. De installatie wordt niet gehinderd door verlichtingsarmaturen of ruimtewanden, en de herinrichting van het interieur wordt vergemakkelijkt door de verscheidenheid aan verschillende ventilatieroosters.

Flexibele installatie
Met de nieuwe lagedrukkanaalunit kunt u de richting van de luchtinlaat (achteraan of onderaan) kiezen. Conventionele lagedrukkanaalunits kunnen alleen lucht aanzuigen vanaf de achterzijde en hebben daarom meer ruimte nodig. Deze units zijn geschikt voor toepassingen met beperkte ruimte.


Eenvoudig onderhoud
De condenspomp wordt op het oppervlak van het product geďnstalleerd. De gebruiker kan de condenspomp verwijderen voor eenvoudiger onderhoud en natuurlijke afvoer.

Hoogrenderende BLDC-ventilator
De H-omvormermodellen kunnen het werkingsgeluid verminderen en energie besparen met de BLDC-ventilator. 50% vermindering van het stroomverbruik Lage bedrijfsgeluiden en lage trillingen binnenshuis.

Lineaire ESP-regeling
Luchtvolume en geluid worden altijd op het ingestelde punt gehouden, ongeacht de kanaalweerstand. Door middel van deze technologie kunt u: de kanaalinstallatiecapaciteit optimaliseren en het geluidsniveau op de gewenste waarde houden.

Condenspomp met hoge opvoerhoogte
De condenspomp pompt het condenswater automatisch weg. De standaard opvoerhoogte is tot 700 mm2 de ideale oplossing voor een perfecte afwatering.

Dubbele thermistorregeling
Er kan een aanzienlijk verschil zijn tussen de gemeten temperatuur in het apparaat en de kamertemperatuur. De dubbele thermistorregeling maakt het mogelijk om de temperatuur te regelen op basis van een van de twee temperaturen. Met behulp van de schuifschakelaar aan de achterzijde van de bedrade LCD-afstandsbediening kan de gewenste thermistor worden geselecteerd om het apparaat te bedienen. De ene thermistor bevindt zich in de binnenunit en de andere in de bedrade LCD-afstandsbediening.

Fluisterwerking en eenvoudige service
Een lichtgewicht ventilatorblad en een behuizing van kunststof zorgen ervoor dat de airconditioner zeer stil werkt en vergemakkelijkt de onderhoudswerkzaamheden. De nieuwe ventilatorbehuizing kan eenvoudig worden gedemonteerd voor gemakkelijke reparatie en onderhoud. De ventilatormotor kan worden verwijderd zonder dat de complete ventilatormodule hoeft te worden gedemonteerd.

Wekelijks programma
U kunt de temperatuur en de automatische aan/uit-tijden voor elke dag van de week instellen. De wekelijkse programmering blijft actief tot deze door de gebruiker wordt uitgeschakeld.

\

High Inverter kanaaleenheden
Deze categorie units, die onzichtbaar in het plafond zijn geďnstalleerd, biedt een ideale oplossing voor gebouwen die airconditioning op vloerniveau of op individueel niveau nodig hebben in gebouwen met talrijke kamers of gangen, zoals restaurants, concertzalen en hotels. De installatie wordt niet gehinderd door verlichtingsarmaturen of ruimtewanden, en de herinrichting van interieurs wordt vergemakkelijkt dankzij de verscheidenheid van verschillende ventilatieroosters.

 

Model: LG CL12R N12 Airconditioner met luchtkanalen- 2,6 kW
- 1 x binnenunit

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.