LG Standard 2 MultiSplit Duo wandtoestellen 2x S12ET + MU2R17 | 2x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: S12ET.NSJ-X2/MU2R17.U12


1.754,69 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.772,52 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.079,00 Ä
(U bespaart 43.01%, dus 1.324,31 Ä)
4 bestelling, verwacht op 16.06.2024

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenLG Standard II - EfficiŽnte en Betrouwbare Airconditioning voor Elke Ruimte

Of het nu gaat om privť woonruimtes, slaapkamers, kantoren of vergaderruimtes, deze airconditioner is de ideale keuze. Met zijn innovatieve technologie en hoge energie-efficiŽntieklasse zet hij nieuwe standaarden op het gebied van airconditioning.

Uitstekende Energie-efficiŽntie en Milieuvriendelijke Technologie

De LG Standard II airconditioner overtuigt met een hoge energie-efficiŽntieklasse. In koelmodus bereikt hij energie-efficiŽntieklasse A+++, terwijl hij in verwarmingsmodus klasse A+ bereikt. Hierdoor heeft u volledige controle over het energieverbruik en kunt u effectief de operationele kosten verlagen. Door het gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32 draagt de airconditioner niet alleen bij aan milieubescherming, maar zorgt ook voor optimale koelprestaties.

Innovatieve Technologie voor Optimaal Comfort

De LG Standard II airconditioner is uitgerust met een reeks innovatieve technologieŽn die zorgen voor efficiŽnte koeling en verwarming. De hoogwaardige Dual Inverter Compressor zorgt voor een efficiŽnte en stille werking van de airconditioner. Vergeleken met conventionele compressoren werkt hij 40% sneller en verbruikt daarbij 70% minder energie. Zo krijgt u optimale thermische omstandigheden met een laag energieverbruik.

Gelijke Luchtverdeling voor het Beste Comfort

De automatische luchtregeling van de LG Standard II airconditioner zorgt voor een gelijkmatige verdeling van gekoelde of verwarmde lucht door de hele ruimte. Dankzij de innovatieve Auto Swing-functie kunt u de luchtverdeling individueel aanpassen en ervoor zorgen dat de lucht niet rechtstreeks op de mensen in de ruimte wordt gericht. Verticale en horizontale lamellen dragen bij aan een gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte.

Milieuvriendelijke Functies en Automatische Reinigingsfunctie

De LG Standard II airconditioner maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32, dat een lage ozonafbrekende potentie heeft en leidt tot lagere operationele kosten. Daarnaast beschikt hij over een automatische reinigingsfunctie die de vorming van bacteriŽn, schimmel en onaangename geuren voorkomt. Dit zorgt voor een lange levensduur van het apparaat en beschermt de gezondheid van de gebruikers.

Stille Werking en Handige Afstandsbediening

Met een geluidsniveau van slechts 19 dB werkt de LG Standard II airconditioner bijzonder stil en creŽert een aangename sfeer in de ruimte. Dankzij de schuine ventilatorbladen en de BLDC-ventilatormotor wordt een zachte en gezonde luchtstroom gegenereerd. Bediening op afstand via de LG ThinQ App stelt u in staat om het apparaat eenvoudig vanaf elke locatie te bedienen. Met de app heeft u volledige controle over het hele systeem - u kunt de temperatuur instellen, de bedrijfsmodus aanpassen, de luchtstroom regelen, schema's maken, het energieverbruik controleren en zelfs de filters beheren.

Extra Functies voor Nog Meer Comfort

De LG Standard II airconditioner biedt een scala aan extra functies om uw comfort en efficiŽntie te verhogen. De Gold Fin coating beschermt het oppervlak van de warmtewisselaar tegen slijtage en corrosie, wat de levensduur van het apparaat ondersteunt. Actieve controle van het energieverbruik zorgt voor optimaal gebruik van de airconditioner en helpt het stroomverbruik te verminderen. De automatische wijziging van de bedrijfsmodus maakt aanpassing aan de huidige omstandigheden in de ruimte mogelijk. De Jet Cool functie zorgt voor snelle koeling door geoptimaliseerde luchtverdeling. De installatie van de LG Standard II airconditioner is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Bovendien biedt het display van energieverbruik een overzicht van het huidige stroomverbruik.

Voordelen van de LG Standard II Airconditioner:

 • Innovatieve Dual Inverter Compressor voor een efficiŽnte en stille werking.
 • Hoge energie-efficiŽntieklasse A+++ in koelmodus en A+ in verwarmingsmodus.
 • Automatische luchtregeling voor een gelijkmatige luchtverdeling in de hele ruimte.
 • Gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32.
 • Automatische reinigingsfunctie voor langdurige frisheid en hygiŽne.
 • Stille werking met een geluidsniveau van slechts 19 dB.
 • Afstandsbediening via de LG ThinQ App voor handige bediening vanaf elke locatie.
 • Extra functies zoals Gold Fin coating, actieve controle van het energieverbruik, automatische wijziging van de bedrijfsmodus en Jet Cool functie.
 • Eenvoudige installatie en weergave van energieverbruik voor meer comfort en controle.

Nadelen van de LG Standard II Airconditioner:

 • Mogelijk niet voldoende voor grotere ruimtes.
 • Mogelijk hogere aanschafprijs in vergelijking met andere airconditionermodellen.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.