LG airconditioner R32 wandunit Standaard II S18ET 5,0 kW I 18000 BTU

Artikelnummer: S18ET.NSK/S18ET.UL2


942,26 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.440,50 €
Winkelprijs van de producent: 1.750,00 €
(U bespaart 46.16%, dus 807,74 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 Werkdagenenergiebesparing


De invertercompressor past de snelheid constant aan om de gewenste temperatuur te handhaven. Bovendien bespaart de LG Smart Inverter veel meer energie dan andere conventionele compressoren met verschillende energiebesparende functies.

Snelle koeling

br />LG airconditioners koelen de lucht sneller met behulp van slimme omvormers. Ze zijn in staat om de lucht wijder te verspreiden en zo de kamers nog sneller te koelen.

Simpel ontwerp met verborgen display


Het eenvoudige en moderne ontwerp van de LG airconditioners maakt een eenvoudige installatie en gemakkelijke reiniging mogelijk met het EZ-vervangingsfilter. Het grote, verborgen display is perfect voor het aflezen van de energiemeter.


Actieve energiecontrole


De actieve energiecontrole maakt het mogelijk om - afhankelijk van de situatie - verschillende niveaus van energieverbruik in te stellen. Geniet van een koele en comfortabele sfeer en bespaar tegelijkertijd geld.

comfort lucht


De Comfort Air-knop zet de luchtafvoerkleppen eenvoudigweg in de vooraf ingestelde stand. Dit buigt de lucht af zodat deze niet direct gericht is op de mensen in de kamer.

Snelle en eenvoudige installatie


\
Model: LG Standard S18ET
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.