MITSUBISHI-warmtepomp ECODAN PUHZ-SHW112YHA + EHSC-YM9EC 11,91 kW

Artikelnummer: PUD-SHWM120YAA/EHST20D-YM9D


13.136,01 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 14.386,69 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 186 - 190 WerkdagenLucht/water-warmtepomptechnologie opent nieuwe mogelijkheden De omschakeling naar de energievoorziening van morgen is in volle gang. Het toegenomen bewustzijn van duurzaamheid draagt hieraan bij, evenals de snelle ontwikkeling van de prijs van fossiele brandstoffen. De Ecodan lucht/water-warmtepompen van Mitsubishi Electric zijn de ideale oplossing om deze groeiende markt aan te boren. Ecodan zet een nieuwe standaard in lucht/water-warmtepompen dankzij de innovatieve technologie, de uiterst betrouwbare werking en de ongecompliceerde installatie. Energie opwekken uit de lucht met Mitsubishi-warmtepompen Onze omgeving zit vol energie. Warmtepompen worden gebruikt om het te gebruiken voor een verwarmingssysteem. Ze onttrekken rechtstreeks energie aan de omgeving en brengen deze op een temperatuurniveau dat de verwarming van de ruimte en de productie van warm water comfortabel maakt. Daarbij onttrekken ze aanzienlijk meer energie aan het milieu dan er voor de werking wordt gebruikt. Buitenlucht is een bijzonder goede energiebron. Want het is een enorme energiewinkel die altijd en overal beschikbaar is. Een lucht/water-warmtepomp kan deze energie gewoon gebruiken - zonder dat er officiële vergunningen of dure bouwkundige maatregelen zoals boren en het leggen van grondcollectoren nodig zijn. Dit bespaart aanzienlijke investeringskosten, vereenvoudigt de installatie en versnelt de amortisatie.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.