Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN35VGV 3,5 kW I 12000 BTU - Witte Parel

Artikelnummer: MSZ-LN35VGV/MUZ-LN35VG


2.495,13 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.118,43 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandinstallatie MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd om aan de hygiënische eisen te voldoen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En ze kunnen zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels worden gebruikt. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners uit de M-serie zeer energiezuinig zijn. Het ontvochtigen van de kamers is ook mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en het meest geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Functies om tocht te bestrijden
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

Hygiënisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriën. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere, schone binnenlucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. De energiezuinige omvormertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor precies op het vereiste koelvermogen afgestemd. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met de hoogste efficiëntie mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het apparaat en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15°C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.


De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, installatie, onderhoud en verzorging ervan. Daarom hechten wij veel belang aan betrouwbare, eerlijke en langdurige partnerschappen met gekwalificeerde koel- en airconditioningspecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw systemen, zorgen voor de meest recente technische documentatie en geven professionele training over onze systemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de airconditioningoplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

 

Wandinstallatie MSZ-LN

 

 

Uitstekend ontwerp

 

Of het nu in de publieke of private sector is - hoogwaardige materialen en een individuele touch spelen een steeds belangrijkere rol in het moderne interieurontwerp. Met de vier kleurvarianten van de Diamond-wandunit kunnen zelfs uitgekiende ruimteconcepten worden gerealiseerd zonder dat men hoeft af te zien van een zeer efficiënte en comfortabele airconditioning.

Persoonlijk tintje


De Diamant-wandunit schittert in de vier exclusieve kleurvarianten:

> Ruby Red> Natural White / Pearl White> Onyx Black

Dubbele ontladingsroosters


De Diamant-wandconstructie heeft twee onafhankelijk van elkaar werkende uitblaaslamellen. Ze kunnen de luchtstroom in verschillende richtingen sturen en zo de ruimtelucht bijzonder aangenaam koelen of verwarmen.


De innerlijke waarden kloppen ook


Het Plasma-Quad-Plus filter werkt als een elektrisch gordijn, dat bacteriën en virussen uit de omgevingslucht onschadelijk maakt door ze te ontladen. Naast bacteriën, virussen, allergenen en stof verwijdert het Plasma-Quad-Plus-filter ook zeer effectief schimmel en microdeeltjes.3D-i-sensor


De 3D i-see sensor detecteert de aanwezigheid en de positie van mensen in de ruimte en past de airconditioning hierop aan. De Diamant-wandmodule bespaart niet alleen energie. Het comfort wordt ook verhoogd omdat de luchtstroom dienovereenkomstig kan worden geregeld.Hyperverwarmingstechnologie

De Hyper Heating technologie is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimaten. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem en maakt het mogelijk om het verwarmingsvermogen tot -15 °C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25 °C.Ontdek de mogelijkheden - met de myDocs app


Of het nu online, offline of interactief is - in de toekomst heeft u toegang tot de informatie die u wilt, waar u ook bent. De nieuwste content van Mitsubishi Electric is nu ook digitaal te vinden op myDocs. Gebruik myDocs met uw smartphone en tablet of op kantoor op uw computer.

 

Marke:MITSUBISHI
Energieeffizienzklasse Kühlen/Heizen:A+++/A+++
WiFi:Ja
Kälteleistung Min/Standard/Max (kW):0,8/ 3,5 / 4
Leistungsaufnahme Kühlen/Heizen (kW):0,82 / 0,80
SEER:9,5
Heizleistung Min/Standard/Max (kW):1/ 4 / 6,3
SCOP:5,1
Technische Daten - Innengerät 
Modell Innengerät:MSZ-LN35VG V
Schalldruckpegel N / H (dB(A)):19 / 36
Luftvolumenstrom im Kühlbetrieb N/H (m³/h):258 / 528
Abmessungen (mm) (H x B x T):307 x 890 x 233
Gewicht (kg):15,5
Technische Daten - Außengerät 
Modell Außengerät:MUZ-LN35VG
Betriebsbereich Kühlen/Heizen [(Min ~ Max) (°CDB)/(Min ~ Max) (°CWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 24
Schalldruckpegel Kühlen/Heizen (dB(A)):49 / 50
Abmessungen (mm) (H x B x T):550 x 800 x 285
Gewicht (kg):35
Kältemittel (Typ):R 32
Rohranschlüsse Flüssig + Gas:1/4" + 3/8"
 • Econo Cool-Funktion

  Beim Kühlbetrieb wird die Set-Temperatur automatisch um 2 °C angehoben. Ein spezielles Lüfterprogramm sorgt dann für ein gleich bleibendes und angenehmes Raumklima, obwohl die Kälteleistung minimiert wird.

 • MELCloud

  Das Gerät kann um einen WiFi-Adapter ergänzt werden und über die Steuerungssoftware MELCloud per Smartphone, Tablet oder Computer fernbedient werden.

 • Kabelfernbedienung anschließbar

  Das Gerät kann über die Schnittstelle MAC-397IF-E oder MAC-333IF-E optional mit der Kompaktfernbedienung PAC-YT52CRA oder der Deluxe-Fernbedienung PAR-32MAA ausgerüstet werden.

 • Ein /Aus-Timer

  Mit dem Wochentimer lassen sich bis zu vier individuelle Schaltpunkte für jeden Tag programmieren. Das Gerät lässt sich flexibel ein- oder ausschalten.

 • i-save

  Mit der i-save Funktion kann der bevorzugte Betriebszustand gespeichert werden und durch Betätigen der i-save Taste abgerufen werden.

 • Auskühlschutz

  Die minimal einstellbare Temperatur im Heizbetrieb beträgt10 °C. Das sorgt für sparsamen Betrieb in nicht genutzten Räumen. Außerdem wird ein zu starkes Auskühlen verhindert.

 • Vertikaler Swing

  Die Luftaustrittsklappe bewegt sich auf und ab und erreicht damit eine angenehme Verteilung der konditionierten Luft in alle Bereiche des Raumes.

 • Automatische Lüftersteuerung

  Diese Funktion sorgt für eine optimale Luftmenge je nach Leistungsbedarf. Nähert sich die Temperatur dem gewünschten Wert, wird die Luftmenge automatisch reduziert.

 • Horizontaler Swing

  Die Luftaustrittsklappe schwenkt hin und her und versorgt so auch großflächige Räume mit konditionierter Luft.

 • Plasma-Quad Filter

  Mit der Plasma-Quad-Filtertechnologie werden eine sehr effektive Luftreinigung und eine Geruchsneutralisierung erreicht.

 • Auto Restart

  Das Geräte startet bei Wiedereinschalten der Spannung automatisch mit der letzten gewählten Einstellung. Dadurch ist eine hohe Betriebssicherheit gewährleistet.

 • Wärmepumpenbetrieb

  Mit der Wärmepumpenfunktion lassen sich die Räume energiesparend beheizen. Hohe Wirkungsgrade auch bei tiefen Temperaturen sorgen für einen geringen Energieverbrauch.

 • Winterregelung

  Mit der integrierten Winterregelung ist ein Kühlbetrieb auch bei tiefen Außentemperaturen möglich.

 • Via LEV-Kit anschließbar an VRF

  Ermöglicht die Anbindung von M-Serie-Innengeräten an City Multi VRF-Anlagen. Mit dem LEV-Kit erhalten die Innengeräte ein erforderliches externes elektronisches Expansionsventil für den Betrieb mit City Multi VRF-Anlagen.

 • Energiesparende Invertertechnologie

  Die Invertersysteme arbeiten absolut wirtschaftlich durch stufen lose Leistungsanpassung. Sie stellen exakt nur die Kühl-/ Heizleistung bereit, die gerade benötigt wird.

 • Qualitätssiegel für Split-Geräte

  Das Split-Kimagerät hat das Qualitätssiegel Raumklimageräte des Fachverbandes Gebäude-Klima e. V. (FGK) erhalten.

 • Hyper Heating

  Diese Technologie ermöglicht es, die volle Heizleistung bis zu einer Außentemperatur von -15 °C aufrecht zu erhalten und den Betrieb bis zu einer Außentemperatur von -25 °C zu gewährleisten.

 • Replace-Technologie

  Das Inverter-Außengerät ist standardmäßig mit der Replace-Technologie ausgerüstet, die ein einfaches Wiederverwenden von bestehenden R22- und R407C-Rohrleitungen ermöglicht.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.