Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN50VGR 5,0 kW I 18000 BTU - Rood

Artikelnummer: MSZ-LN50VGR/MUZ-LN50VG


2.437,99 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.502,58 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.478,00 Ä
(U bespaart 45.56%, dus 2.040,01 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 Werkdagen



Wandinstallatie MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd om aan de hygiŽnische eisen te voldoen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En ze kunnen zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels worden gebruikt. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners uit de M-serie zeer energiezuinig zijn. Het ontvochtigen van de kamers is ook mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en het meest geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Functies om tocht te bestrijden
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

HygiŽnisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriŽn. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere, schone binnenlucht.

Energie-efficiŽntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. De energiezuinige omvormertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiŽnt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor precies op het vereiste koelvermogen afgestemd. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met de hoogste efficiŽntie mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het apparaat en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15įC buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25įC.


De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 įC buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 įC buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiŽntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, installatie, onderhoud en verzorging ervan. Daarom hechten wij veel belang aan betrouwbare, eerlijke en langdurige partnerschappen met gekwalificeerde koel- en airconditioningspecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw systemen, zorgen voor de meest recente technische documentatie en geven professionele training over onze systemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de airconditioningoplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Wandinstallatie MSZ-LN

Uitstekend ontwerp

Of het nu in de publieke of private sector is - hoogwaardige materialen en een individuele touch spelen een steeds belangrijkere rol in het moderne interieurontwerp. Met de vier kleurvarianten van de Diamond-wandunit kunnen zelfs uitgekiende ruimteconcepten worden gerealiseerd zonder dat men hoeft af te zien van een zeer efficiŽnte en comfortabele airconditioning.

Persoonlijk tintje


De Diamant-wandunit schittert in de vier exclusieve kleurvarianten:

> Ruby Red



> Natural White / Pearl White



> Onyx Black

Dubbele ontladingsroosters


De Diamant-wandconstructie heeft twee onafhankelijk van elkaar werkende uitblaaslamellen. Ze kunnen de luchtstroom in verschillende richtingen sturen en zo de ruimtelucht bijzonder aangenaam koelen of verwarmen.


De innerlijke waarden kloppen ook


Het Plasma-Quad-Plus filter werkt als een elektrisch gordijn, dat bacteriŽn en virussen uit de omgevingslucht onschadelijk maakt door ze te ontladen. Naast bacteriŽn, virussen, allergenen en stof verwijdert het Plasma-Quad-Plus-filter ook zeer effectief schimmel en microdeeltjes.



3D-i-sensor


De 3D i-see sensor detecteert de aanwezigheid en de positie van mensen in de ruimte en past de airconditioning hierop aan. De Diamant-wandmodule bespaart niet alleen energie. Het comfort wordt ook verhoogd omdat de luchtstroom dienovereenkomstig kan worden geregeld.



Hyperverwarmingstechnologie

De Hyper Heating technologie is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimaten. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem en maakt het mogelijk om het verwarmingsvermogen tot -15 įC buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25 įC.



Ontdek de mogelijkheden - met de myDocs app


Of het nu online, offline of interactief is - in de toekomst heeft u toegang tot de informatie die u wilt, waar u ook bent. De nieuwste content van Mitsubishi Electric is nu ook digitaal te vinden op myDocs. Gebruik myDocs met uw smartphone en tablet of op kantoor op uw computer.

 • Econo Cool-functie

  In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 įC verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.

 • MELCloud

  Het apparaat kan worden aangevuld met een WiFi-adapter en op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met behulp van de MELCloud-besturingssoftware.

 • Kabelafstandsbediening kan worden aangesloten

  Het apparaat kan naar keuze worden uitgerust met de PAC-YT52CRA compacte afstandsbediening of de PAR-32MAA deluxe afstandsbediening via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.

 • Aan/uit-timer

  Met de weektimer kunnen maximaal vier individuele schakelpunten voor elke dag worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • i-save

  Met de i-save functie kan de gewenste bedrijfstoestand worden opgeslagen en opgeroepen door op de i-save knop te drukken.

 • Antivriesbescherming

  De minimale instelbare temperatuur in de verwarmingsmodus is 10 įC. Dit zorgt voor een economische werking in ongebruikte ruimtes. Bovendien wordt overmatige koeling voorkomen.

 • Verticale schommel

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer om een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte te bereiken.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.

 • Horizontale schommel

  De luchtafvoerklep draait heen en weer en voorziet zo ook grote ruimtes van geconditioneerde lucht.

 • Plasma-quadfilter

  De plasma-quad-filter technologie bereikt een zeer effectieve luchtzuivering en geurneutralisatie.

 • Automatische herstart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Werking van de warmtepomp

  Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.

 • Winterbeheersing

  Met de ge?ntegreerde winterregeling is ook bij lage buitentemperaturen een koelbedrijf mogelijk.

 • Kan worden aangesloten op VRF via LEV kit

  Hiermee kunnen de M-serie binnenunits worden aangesloten op City Multi VRF-units. De LEV-kit voorziet de binnenunits van een vereiste externe elektronische expansieklep voor gebruik met City Multi VRF-units.

 • Prefilled with R410A

  Voor een eenvoudige installatie worden de buitenunits vooraf gevuld met een koudemiddelvulling tot 30 m* buislengte. * Afhankelijk van het toesteltype.

 • Energiebesparende invertertechnologie

  De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.

 • Kwaliteitsafdichting voor split-units

  De split-airco-eenheid is door de Duitse Vereniging voor Bouwklimaat (Fachverband Gebšude-Klima e. V.) bekroond met het kwaliteitskeurmerk voor ruimte-airconditioners. (FGK).

 • Hyperverwarming

  Deze technologie maakt het mogelijk om het volledige verwarmingsvermogen te behouden tot een buitentemperatuur van -15 įC en de werking te garanderen tot een buitentemperatuur van -25 įC.

 • Vervang-Technologie

  Das Inverter-AuŖengeršt ist standardmšŖig mit der Vervang-Technologie ausgerŁstet, die ein einfaches Wiederverwenden von bestehenden R22- und R407C-Rohrleitungen ermŲglicht.

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.