Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Premium MSZ-EF35VGS 3,5 kW I 12000 BTU - Zilver

Artikelnummer: MSZ-EF35VGS/MUZ-EF35VG


1.728,46 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.160,60 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandinstallatie MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd om aan de hygiënische eisen te voldoen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En ze kunnen zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels worden gebruikt. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners uit de M-serie zeer energiezuinig zijn. Het ontvochtigen van de kamers is ook mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en het meest geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Functies om tocht te bestrijden
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

Hygiënisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriën. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere, schone binnenlucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. De energiezuinige omvormertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor precies op het vereiste koelvermogen afgestemd. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met de hoogste efficiëntie mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het apparaat en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15°C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.

De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, installatie, onderhoud en verzorging ervan. Daarom hechten wij veel belang aan een vertrouwensvolle, eerlijke en langdurige samenwerking met gekwalificeerde koel- en aircospecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw systemen, zorgen voor de meest recente technische documentatie en geven professionele training over onze systemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de airconditioningoplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Wandmeubel MSZ-EF

 

 

 

 

Technologie in haar mooiste vorm

Ontwikkeld voor moderne architectuur met een stijlvol interieur, voldoen de hoogwaardige wandkasten aan de hoogste designnormen. "Kirigamine Zen" - met deze naam belichaamt de MSZ-EF-toestellenlijn een holistische benadering: Kirigamine is een Japans plateau dat staat voor ongerepte natuur. Zen staat voor harmonie, rust en wellness.

 

 

 

 

 

Ideeën vullen met leven


Discreet in het wit, elegant in het zwart of klassiek in het zilver: de hoogwaardige airconditioners passen in hun drie kleurvarianten harmonieus in de individuele ruimte. Het opvallende ontwerp weerspiegelt kwaliteit en een gevoel van luxe. Een zeer laag energieverbruik in combinatie met een laag geluidsdrukniveau ronden het totaalbeeld af.Stralend uiterlijk in het wit

Premium wandunit MSZ-EF-VE in glanzend wit De stijlvolle, slanke airco-unit past discreet in een heldere en vriendelijke sfeer. Voor een lichte en gezellige sfeer. Met slechts
geluidsdrukniveau van slechts 21 decibel, zijn de premium bovenkasten perfect voor geluidsgevoelige woon- en werkomgevingen.

Marke:MITSUBISHI
Energieeffizienzklasse Kühlen/Heizen:A+++/A++
WiFi:Ja
Kälteleistung Min/Standard/Max (kW):1,3 / 3,5 / 4
Leistungsaufnahme Kühlen/Heizen (kW):0,91 / 0,95
SEER:8,8
Heizleistung Min/Standard/Max (kW):1,3 / 4 / 5,5
SCOP:4,6
Technische Daten - Innengerät 
Modell Innengerät:MSZ-EF35VGK S
Schalldruckpegel N / H (dB(A)):21 / 36
Luftvolumenstrom im Kühlbetrieb N/H (m³/h):258 / 528
Abmessungen (mm) (H x B x T):885 x 299 x 195
Gewicht (kg):11,5
Technische Daten - Außengerät 
Modell Außengerät:MUZ-EF35VG
Betriebsbereich Kühlen/Heizen [(Min ~ Max) (°CDB)/(Min ~ Max) (°CWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 24
Schalldruckpegel Kühlen/Heizen (dB(A)):49 / 50
Abmessungen (mm) (H x B x T):550 x 800 x 285
Gewicht (kg):34
Kältemittel (Typ):R32
Rohranschlüsse Flüssig + Gas:1/4" + 3/8"
Econo Cool-Funktion
Beim Kühlbetrieb wird die Set-Temperatur automatisch um 2 °C angehoben. Ein spezielles Lüfterprogramm sorgt dann für ein gleich bleibendes und angenehmes Raumklima, obwohl die Kälteleistung minimiert wird.
Horizontaler Swing
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische Lüftersteuerung
Diese Funktion sorgt für eine optimale Luftmenge je nach Leistungsbedarf. Nähert sich die Temperatur dem gewünschten Wert, wird die Luftmenge automatisch reduziert.
Auto Restart
Das Geräte startet bei Wiedereinschalten der Spannung automatisch mit der letzten gewählten Einstellung. Dadurch ist eine hohe Betriebssicherheit gewährleistet.
Energiesparende Invertertechnologie
Die Invertersysteme arbeiten absolut wirtschaftlich durch stufen lose Leistungsanpassung. Sie stellen exakt nur die Kühl-/ Heizleistung bereit, die gerade benötigt wird.
Ein /Aus-Timer
Mit dem Ein /Aus-Timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Wärmepumpenbetrieb
Mit der Wärmepumpenfunktion lassen sich die Räume energiesparend beheizen. Hohe Wirkungsgrade auch bei tiefen Temperaturen sorgen für einen geringen Energieverbrauch.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.