Mitsubishi Compact MultiSplit Duo MSZ-AP25VG + MSZ-AP35VG + MXZ-2F42VF 2,5 kW + 3,5 kW

Artikelnummer: MSZ-AP25-35VG/MXZ-2F42VF


2.465,64 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.308,58 Ä
1 bestelling, verwacht op 28.03.2023

Levertijd: 5 - 9 WerkdagenWANDEN MET MITSUBISHI M SERIES


Moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een comfortabel klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een comfortabel leefklimaat. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt volgens hygiŽnische eisen geconditioneerd.


Het geluid van zacht ritselende bloemen in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en ideaal geschikt voor de koeling van slaapkamers.


Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airco's de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.
>br />>img alt="" src="https://klivago.de/opis/mitsubishi/ap/opis-ap5.png" breedte="100%" />


De SLZ-M Euroraster cassette is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Op pagina 16 kunt u hier meer over te weten komen.


De filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners verwijderen niet alleen stof, ziektekiemen en pollen, maar ook virussen en bacteriŽn. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere en schone kamerlucht.

Energie-efficiŽntie
Consequent energiezuinig - de airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric zijn ontworpen om energie te besparen. De energiezuinige invertertechnologie speelt hierbij een grote rol. De buitenkant van een airconditioningsysteem werkt met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiŽnt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor het traploos aanpassen van de capaciteit.
Met invertertechniek wordt het toerental van de compressor exact aangepast aan de vereiste koelcapaciteit. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met een maximaal rendement mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. Een soepele werking verlengt de levensduur van de airconditioner.
De hyperverwarmingstechnologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de warmteafgifte van het systeem en maakt het mogelijk om de warmteafgifte tot -15įC buitenshuis op peil te houden en te zorgen voor verwarming tot -25įC.


Met de nieuwe multisplit-outsides in Hyper-Heating-design zijn apparaten met de speciale focus op de verwarmingsfunctie beschikbaar.
- 100% nominale verwarmingscapaciteit tot -15 įC buitentemperatuur
- Uitgebreid toepassingsbereik tot -25 įC buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiŽntie
- Geoptimaliseerde ontdooifunctie


>

wallruimte MSZ-AP/h1>
De allrounder in acht prestatieklassen en vol slimme extra's: De MSZ-AP-wand verenigt veel voordelen. Een daarvan is het brede scala aan prestaties. In de kleinere vermogensklassen maakt het wandmeubel met zijn compacte afmetingen van slechts 760 mm x 250 mm x 178 mm een onopvallende en discrete installatie in elke ruimte mogelijk, hoe klein ook. Zelfs in grote ruimtes kan het apparaat zijn sterke punten ten volle benutten dankzij het maximale koelvermogen van 8,7 kW. Talrijke extra functies maken de nieuwe MSZ-AP tot een stille en aantrekkelijke airconditioningsoplossing die niet alleen als een single-split systeem maar ook in multi-split toepassingen kan worden gebruikt.

>>Als je 's nachts stiller bent
Uitgerust met de nieuwe comfortfunctie voor de nachtmodus, verlaagt de unit automatisch de geluidsdruk van de buitenunit met -3 dB(A) tijdens de nacht.
Aanvullend wordt de LED op de binnenunit gedimd en de pieptoon van de afstandsbediening gedempt. Op deze manier verstoren noch het lawaai noch het licht de nachtrust.

Highlights:
- Horizontale luchtuitlaat voor een zeer comfortabele luchtverdeling - vooral in de koelmodus
- Opslag van de gewenste bedrijfsstatus dankzij de i-save-functie
- Hoge energie-efficiŽntie tot A+++/A++ in de koel- en verwarmingsmodus

>>img alt="" src="https://klivago. en/opis/mitsubishi/ap/opis-ap9.png" breedte="100%" />

Merk:Mitsutothi
Energie-efficiŽntieklasse: (koelen/opwarmen):A+++/A++
WiFi:Optional
SEER:8,69
SCOP:4,60
Technische gegevens - Binnenunit: 1
Model Binnenunit:MSZ-AP25VG
Koelcapaciteit: / Verwarmingscapaciteit: (kW):2,5†/ 3,2
Geluidsdrukniveau min. / max. (dB[A]):19 / 36
Afmetingen(mm) (B x H x T):798†x 219 x 299
Gewicht (kg):10,5
Technische gegevens - Binnenunit: 2
Model Binnenunit:MSZ-AP35VG
Koelcapaciteit: / Verwarmingscapaciteit: (kW):3,5†/ 4,0
Geluidsdrukniveau min. / max. (dB[A]):19 / 36
Afmetingen(mm) (B x H x T):798†x 219 x 299
Gewicht (kg):10,5
Technische gegevens - Buitenunit
Model buitenunit:MXZ-2F42VF
Koelcapaciteit: / Verwarmingscapaciteit: (kW):4,2†/ 4,5
Koel/verwarmingswerkingsbereik [(Min ~ Max) (įCDB)/(Min ~ Max) (įCWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 24
Geluidsdrukniveau koelen/opwarmen (dB(A)):44 / 50
Afmetingen (mm) (H x B x D):550 x†800 x 285
Gewicht (kg):37
Refrigerant (type):R32

Model: Mitsutothi Kompakt MultiSplit Duo MSZ-AP25VG + MSZ-AP35VG+ MXZ-2F42VF
- 1 x buitenunit
- 2 x binnenunit
- 2 x afstandsbediening

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.