Mitsubishi MultiSplit Duo Premium wandtoestellen MSZ-EF18+ MSZ-EF35 + MXZ-2F42 | 1,8 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-EF18VGKW-MSZ-EF35VGKW/MXZ-2F42VF


2.778,68 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.656,18 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.170,00 Ä
(U bespaart 33.36%, dus 1.391,32 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenHet Mitsubishi Premium Airconditioningsysteem

Het Mitsubishi Premium Airconditioningsysteem is een geavanceerd airconditioningsysteem dat innovatieve technologieŽn combineert met de hoogste energie-efficiŽntienormen. De set bevat units van 1,8 kW, ideaal voor het koelen van ruimtes tot 18 m≤, evenals units van 3,5 kW die zijn ontworpen voor ruimtes tot 35 m≤. De set bevat ook een buitenunit die zorgt voor betrouwbare werking van het gehele systeem.

Kenmerken

Het Mitsubishi Premium Airconditioningsysteem is uitgerust met een scala aan functies die comfort en gebruiksgemak garanderen:

 1. Intelligente bewegingssensoren: Deze sensoren passen automatisch de kamertemperatuur aan, waardoor de energie-efficiŽntie wordt verhoogd.
 2. Stille werking: Deze functie minimaliseert geluidsniveaus, wat vooral 's nachts handig is.
 3. Wi-Fi-interface: Dankzij de geÔntegreerde Wi-Fi-interface kan de airconditioner eenvoudig worden bediend via smartphone of tablet, waardoor op afstand instellingen kunnen worden aangepast.
 4. Zelfreinigende functie: Mitsubishi Premium beschikt over een zelfreinigende functie die helpt het systeem schoon te houden en de levensduur ervan te verlengen.
 5. Energiespaarstand: Deze modus maakt nog grotere energiebesparingen mogelijk terwijl een optimale koeling wordt gegarandeerd.
 6. Anti-allergenenfilter: De airconditioner is uitgerust met een anti-allergenenfilter dat allergenen en andere schadelijke deeltjes uit de lucht verwijdert, waardoor een gezondere binnenomgeving ontstaat.

Voor- en nadelen

Voordelen

 1. Energie-efficiŽntie: Intelligente bewegingssensoren en de energiebesparende modus dragen bij aan een hogere energie-efficiŽntie.
 2. Stille werking: Het systeem maakt comfortabel gebruik mogelijk dankzij de stille werking.
 3. Wi-Fi-bediening: Vergemakkelijkt de bediening van instellingen via smartphone of tablet.
 4. Veelzijdigheid: Het systeem zorgt voor efficiŽnte koeling van ruimtes van verschillende groottes.
 5. Gezonde lucht: Het anti-allergenenfilter helpt de binnenlucht schoon en gezond te houden.

Nadelen

 1. Kosten: Mitsubishi Premium is een langetermijninvestering en de initiŽle kosten kunnen hoger zijn in vergelijking met andere airconditioningsystemen.
 2. Installatie: Professionele installatie kan noodzakelijk zijn, wat extra kosten met zich meebrengt.
 3. Afhankelijkheid van internet: De functies voor afstandsbediening zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een internetverbinding, wat problematisch kan zijn in gebieden met slechte Wi-Fi-dekking.

Samenvatting

Het Mitsubishi Premium Airconditioningsysteem is een geavanceerde airconditioningoplossing die comfort, energie-efficiŽntie en een scala aan functies biedt om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren. Ondanks hogere initiŽle kosten en de noodzaak van professionele installatie, wegen de voordelen van dit systeem op tegen de mogelijke nadelen. Mitsubishi Premium is de ideale oplossing voor degenen die niet alleen koeling zoeken, maar ook een technologisch geavanceerde oplossing voor hun huis of kantoor.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.