Mitsubishi MultiSplit Duo wandtoestellen Standaard 2x MSZ-AY35 + MXZ-2F53 | 2x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY35VGK-X2/MXZ-2F53VF


2.876,23 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.504,62 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.435,00 Ä
(U bespaart 35.15%, dus 1.558,77 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenMitsubishi Compact: Een Airconditioningsysteem met Uitstekende Functies

Mitsubishi Compact is een split-airconditioningseenheid uitgerust met verschillende functies. Het onderscheidt zich door zijn kleine formaat voor zowel de binnen- als de buitenunit, waardoor het de ideale keuze is voor ruimtes met beperkte ruimte waar discretie belangrijk is.

Naast het compacte ontwerp verrast de Mitsubishi Compact met een scala aan moderne oplossingen die zorgen voor hoogwaardige prestaties, vergelijkbaar met andere systemen van de fabrikant. De energiezuinigheid van het apparaat wordt gegarandeerd door de hoogste energie-efficiŽntieklasse A+++ voor verwarming en A++ voor koeling, met seizoensgebonden energie-efficiŽntieverhoudingen (SEER) en seizoensgebonden prestatiecoŽfficiŽnten (SCOP). Technologie voor gelijkmatige luchtverdeling en een aanwezigheidssensor in de kamer dragen ook bij aan het gebruikerscomfort.

Voor de bediening van de airconditioner zijn zowel een infrarood afstandsbediening als een afstandsbediening via Wi-Fi beschikbaar. Mitsubishi Compact is de ideale oplossing voor degenen die comfort, energiezuinigheid en moderne technologieŽn waarderen.

Onderscheidende Kenmerken van Mitsubishi Compact:

  1. Klein Formaat: De Mitsubishi Compact, met afmetingen van 760 mm x 250 mm x 178 mm, is een airconditioningseenheid die perfect is voor ruimtes met beperkte ruimte, zoals studio-appartementen of kleine kantoren. Dankzij de compacte constructie is het eenvoudig te installeren en te onderhouden, zelfs op plaatsen waar ruimte van grote waarde is. De kleine afmetingen doen echter geen concessies aan de prestaties - het apparaat zit boordevol moderne technologieŽn die zorgen voor uitstekende koel- en verwarmingskwaliteit.
  2. Stille Werking: De Mitsubishi Compact kenmerkt zich door zijn stille werking - dankzij het gebruik van een invertercompressor is het geluidsniveau zelfs in de stille modus slechts tot 19 dB. Dit is een geluidsniveau vergelijkbaar met een fluistering, waardoor het uiterst discreet en gebruiksvriendelijk is voor bewoners en buren. Zo'n oplossing maakt het ideaal voor ruimtes waar rust een sleutelelement is, zoals slaapkamers, kantoren of bibliotheken.
  3. Luchtfilter: De Mitsubishi Compact is uitgerust met een effectief luchtfiltratiesysteem. Het gebruikte zilverionenfilter is in staat om fijne stofdeeltjes, pollen, bacteriŽn en andere allergenen op te vangen, wat cruciaal is voor de gezondheid van de bewoners. Voor nog meer efficiŽntie kan het apparaat worden uitgerust met een extra plasmajoniseerder Plasma Quad Connect, die werkt volgens het principe van een elektrisch gordijn om bacteriŽn en virussen te elimineren.
  4. Luchtstroomregeling: De airconditioner Mitsubishi Compact beschikt over twee onafhankelijke lamellen die zorgen voor een efficiŽnte en gelijkmatige verdeling van luchtstromen door de hele ruimte. Hierdoor zijn overal in de kamer stabiele klimaatcondities, ongeacht waar een persoon zich bevindt.
  5. Temperatuurbehoudfunctie +10: De Mitsubishi Compact airconditioner heeft de mogelijkheid om de temperatuur in verwarmingsmodus op 10 graden te houden. Deze functie is bijzonder nuttig in vakantiehuizen of ruimtes die niet constant in gebruik zijn - het voorkomt afkoeling en bevriezing van de watervoorziening en bespaart tegelijkertijd energie.
  6. Afstandsbediening: Mitsubishi Compact biedt de mogelijkheid om de airconditioner te bedienen via de MELCloud-app, beschikbaar voor Android, Windows en iOS. De gebruiker kan op afstand verschillende apparaatparameters regelen, zoals temperatuur, richting van de luchtstroom of bedrijfsmodus. De app maakt het mogelijk om het werkschema van de airconditioningseenheid te programmeren, de status ervan te controleren en meldingen te ontvangen over mogelijke technische problemen. Bovendien kan het apparaat worden bediend met spraakassistenten zoals Amazon Alexa, wat het gebruikersgemak verder vergroot.

Naast deze functies biedt de Mitsubishi Compact airconditioner nog veel meer, zoals invertertechnologie, warmtepompmodus, winterregelaar, vervangingstechnologie voor het gebruik van koelmiddelen R22 of R410A, automatische herstart na een stroomonderbreking, Econo Cool-modus voor energiebesparing, nachtmodus, wekelijkse programmeur en een timer.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.