Mitsubishi PCA-M60KA MultiSplite verdektliggend plafond 6,1 kW

Artikelnummer: PCA-M60KA


1.050,05 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.488,29 €
Winkelprijs van de producent: 2.001,00 €
(U bespaart 47.52%, dus 950,95 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenMitsubishi verbetert de kwaliteit van het leven op een milieubewuste en ecologische manier.


Mitsubishi streeft ernaar de energiekosten te verlagen en het milieu te beschermen met hoogwaardige en energie-efficiënte airconditioningsoplossingen. Tijdens de werking van een airconditioningsysteem kunnen grote energiebesparingen worden gerealiseerd. Zowel thuis als op het werk leidt dit tot een verlaging van de energiekosten.


Flexibele installatie De borstkasplafondelementen kunnen zowel onder het plafond als in het vloeroppervlak aan de wand worden geďnstalleerd. Dit bespaart ruimte wanneer u deze units in uw winkel of kantoor installeert. De verticale luchtstroomrichting kan naar wens worden ingesteld met de afstandsbediening, evenals de horizontale luchtstroomrichting. Flexibele thermistorbesturing De binnentemperatuur kan worden gedetecteerd door de thermistor in het toestel en/of in de afstandsbediening. Er kan een aanzienlijk verschil zijn tussen de plafond- en vloertemperatuur. Flexibele temperatuurdetectie op twee verschillende posities zorgt voor een optimale temperatuurregeling.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.