Mitsubishi PCA-M60KA R32 Plafondinbouwset - 6,1 kW

Artikelnummer: PCA-M60KA/SUZ-M60VA


4.137,07 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 5.033,89 €
Winkelprijs van de producent: 6.433,00 €
(U bespaart 35.69%, dus 2.295,93 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenMitsubishi verbetert de kwaliteit van het leven op een milieubewuste en ecologische manier.


Mitsubishi streeft ernaar de energiekosten te verlagen en het milieu te beschermen met hoogwaardige en energie-efficiënte airconditioningsoplossingen. Tijdens de werking van een airconditioningsysteem kunnen grote energiebesparingen worden gerealiseerd. Zowel thuis als op het werk leidt dit tot een verlaging van de energiekosten.

Flexibele installatie De borstkasplafondelementen kunnen zowel onder het plafond als in het vloeroppervlak aan de wand worden geďnstalleerd. Dit bespaart ruimte wanneer u deze units in uw winkel of kantoor installeert. De verticale luchtstroomrichting kan naar wens worden ingesteld met de afstandsbediening, evenals de horizontale luchtstroomrichting. Flexibele thermistorbesturing De binnentemperatuur kan worden gedetecteerd door de thermistor in het toestel en/of in de afstandsbediening. Er kan een aanzienlijk verschil zijn tussen de plafond- en vloertemperatuur. Flexibele temperatuurdetectie op twee verschillende posities zorgt voor een optimale temperatuurregeling.

 

Econo Cool-functie
In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 °C verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
Horizontale schommel
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische ventilatorregeling
Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.
Automatische herstart
Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.
Energiebesparende invertertechnologie
De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.
Aan/uit-timer
Mit dem Aan/uit-timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Werking van de warmtepomp
Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.
\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60°C (230 V / 50 Hz).

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.