Mitsubishi PLA-ZM100EA R32 4-weg plafondcassetteset - 9,5 kW

Artikelnummer: PLA-ZM100EA/PUZ-ZM100YKA


6.051,88 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 8.714,90 Ä
Winkelprijs van de producent: 10.728,00 Ä
(U bespaart 43.59%, dus 4.676,12 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe plafondcassette PLA-ZM/PLA-RP overtuigt door zijn functionaliteit.
Met behulp van de 3D i-see sensor wordt de luchtstroom automatisch aangepast wanneer mensen worden gedetecteerd. Bovendien werkt het apparaat energiezuinig dankzij aanwezigheidsdetectie. Bovendien is de airconditioning met het Coanda-effect (de luchtstroom loopt langs het plafond) tochtvrij.† Andere kenmerken zoals individueel instelbare luchtuitblaasroosters, een frisse luchtaansluiting en een optioneel verkrijgbare flitslift, die een tijdbesparend onderhoud mogelijk maakt door de unit 4 m te laten zakken, maken dit model tot een functioneel complete en hoogwaardige plafondcassette.


Functies
> Met de MELCloud kan het apparaat op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer. Voor dit doel kan het toestel worden uitgerust met een WiFi-adapter.
> Compacte afstandsbediening PAC-YT52CRA of luxe afstandsbediening PAR-33MAA kan worden uitgerust via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.
> Vaste aan/uit-tijd kan eenvoudig worden geprogrammeerd met de aan/uit-timer.
> Met de weektimer kunnen maximaal vier afzonderlijke schakelpunten voor elke dag worden geprogrammeerd. Hierop kan het apparaat worden in- en uitgeschakeld of kan een temperatuur worden ingesteld. Dit kan zorgen voor een vraaggerichte en energiebesparende controle.
> De verticale schommel verdeelt de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte.
> Het benodigde luchtvolume wordt aangepast aan het benodigde vermogen dankzij de automatische ventilatorregeling. Zo wordt bij het bereiken van de gewenste temperatuur het luchtvolume verminderd.
> Koeling is ook mogelijk bij lage buitentemperaturen met de winterregeling. Hiervoor wordt de snelheid van de ventilator van de buitenunit automatisch verlaagd.
> Conventionele verwarmingssystemen kunnen in veel gevallen worden vervangen door warmtepompen. Met deze warmtepompfunctie zorgt een hoog rendement voor een laag energieverbruik.
> Via de standaardaansluiting kan verse lucht aan het apparaat worden toegevoerd. Hiervoor is een steunventilator nodig.
> De redundantiefunctie maakt het mogelijk om bedrijfstijden te compenseren en tussen storingen te schakelen. Hiervoor is een PAR-33MAA afstandsbediening nodig.
> Eenvoudige condensaatafvoer is mogelijk met een standaard geÔntegreerde condenspomp.
> Met de multisplitfunctie kunnen tot vier binnenunits worden aangesloten op ťťn buitenunit, afhankelijk van de grootte.
> Nadat de spanning opnieuw is aangesloten, begint het apparaat automatisch met de laatst gekozen instelling. Dit zorgt voor een hoge mate van bedrijfszekerheid.
> Met de koudemiddelniveauregeling kan het systeem zelfs op lekken worden gecontroleerd met de PAR-33MAA afstandsbediening.
> De buitenunit is voorgevuld met 410A koudemiddel voor een eenvoudige installatie.
> De eenheid is gecertificeerd door het Fachverband Gebšude-Klima e.V. (FGK) met het kwaliteitskeurmerk voor airconditioners met gunningscriteria zoals maximale energie-efficiŽntie en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen.
> De Zubadan-omvormertechnologie biedt een volledige verwarmingscapaciteit tot -15 įC met een werkingsbereik tot -25 įC. Ook de ontdooiprestaties zijn geoptimaliseerd: continue werking tussen de ontdooiingen tot 150 min.
> Bij het vervangen van een oud systeem door een modern apparaat elimineert de Replace-technologie de kosten van gipsplaten door het hergebruik van R22- en R407C-leidingen mogelijk te maken.

Econo Cool-functie
In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 įC verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
Horizontale schommel
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische ventilatorregeling
Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.
Automatische herstart
Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.
Energiebesparende invertertechnologie
De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.
Aan/uit-timer
Mit dem Aan/uit-timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Werking van de warmtepomp
Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.
\

Modell: Mitsubishi PLA-ZM100EA†9,5 kW
- 1 x AuŖeneinheit PUZ-ZM100YKA
- 1 x Innengeršt PLA-ZM100EA
- 1 x Fernbedienung

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.