Mitsubishi PLA-ZM125EA R32 4-weg plafondcassetteset - 12,5 kW

Artikelnummer: PLA-ZM125EA/PUZ-ZM125YKA


6.256,10 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 8.934,37 Ä
Winkelprijs van de producent: 11.408,00 Ä
(U bespaart 45.16%, dus 5.151,90 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe plafondcassette PLA-ZM/PLA-RP overtuigt door zijn functionaliteit.
Met behulp van de 3D i-see sensor wordt de luchtstroom automatisch aangepast wanneer er mensen worden gedetecteerd. Ook werkt het toestel energiezuinig dankzij aanwezigheidsdetectie. Daarnaast is de airco met het Coanda effect (de luchtstroom loopt langs het plafond) tochtvrij. Andere eigenschappen zoals individueel verstelbare luchtuitblaaslamellen, een verseluchtaansluiting en een optioneel verkrijgbare Fliterlift, die tijdbesparend onderhoud mogelijk maakt door deze met 4m te laten zakken, maken dit model tot een functioneel uitgebreide en hoogwaardige plafondcassette.


functies
> Met de MELCloud kan het apparaat op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer. Het systeem kan hiervoor worden uitgerust met een wifi-adapter.
> De PAC-YT52CRA compacte afstandsbediening of de PAR-33MAA deluxe afstandsbediening kan worden uitgerust via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.
> Vaste in- en uitschakeltijden kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd met de aan/uit-timer.
> Met de weektimer kunnen voor elke dag maximaal vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Hiermee kan het apparaat worden in- en uitgeschakeld of kan een temperatuur worden opgegeven. Dit kan zorgen voor een op de behoefte gebaseerde en energiebesparende regeling.
> Met de verticale schommel wordt de geconditioneerde lucht naar alle delen van de kamer verdeeld.
> Door de automatische ventilatorregeling wordt de benodigde luchthoeveelheid aangepast aan de vermogensbehoefte. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de hoeveelheid lucht verminderd.
> Ook bij lage buitentemperaturen is koelen mogelijk met de winterregeling. Hiervoor wordt het toerental van de ventilator van de buitenunit automatisch verlaagd.
> In veel gevallen kunnen conventionele verwarmingssystemen worden vervangen door warmtepompen. Met deze warmtepompfunctie zorgen een hoog rendement voor een laag energieverbruik.
> Via de standaard aansluiting kan verse lucht aan het apparaat worden toegevoerd. Hiervoor is een steunventilator nodig.
> Door de redundantiefunctie zijn bedrijfstijdcompensatie en foutomschakeling mogelijk. Hiervoor is een PAR-33MAA afstandsbediening nodig.
> Eenvoudige condensaatafvoer is mogelijk met een standaard geÔntegreerde condensaatpomp.
> Met de multisplit-functie kunnen maximaal vier binnenunits worden aangesloten op ťťn buitenunit, afhankelijk van de grootte.
> Nadat de spanning weer is ingeschakeld, wordt automatisch de laatst geselecteerde instelling gestart. Dit zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid.
> Met de koudemiddelniveauregeling kan het systeem zelfs worden gecontroleerd op lekkage met de PAR-33MAA afstandsbediening.
> De buitenunit is vooraf gevuld met 410A koelmiddel voor eenvoudige installatie.
> Het apparaat is door het Fachverband Gebšude-Klima e.V. (FGK) onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk voor kamerairconditioners met gunningscriteria zoals maximale energie-efficiŽntie en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen
> De Zubadan-invertertechnologie zorgt voor een volledige warmteafgifte tot -15 įC met een toepassingsbereik tot -25 įC. Ook het ontdooigedrag is geoptimaliseerd: continu bedrijf tussen ontdooiprocessen tot 150 minuten.
> Bij het vervangen van een oud systeem door een modern apparaat, elimineert de Replace-technologie de kosten van gipsplaatwerk omdat R22- en R407C-lijnen opnieuw kunnen worden gebruikt.

Econo Cool-functie
In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 įC verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
Horizontale schommel
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische ventilatorregeling
Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.
Automatische herstart
Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.
Energiebesparende invertertechnologie
De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.
Aan/uit-timer
Mit dem Aan/uit-timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Werking van de warmtepomp
Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.
\

Modell: Mitsubishi PLA-ZM125EA†12,5 kW
- 1 x AuŖeneinheit PUZ-ZM125YKA
- 1 x Innengeršt PLA-ZM125EA
- 1 x Fernbedienung

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.