Panasonic KIT-VZ12-SKE VZ HEATCHARGE R32 4 kW airconditionerset voor wandmontage

Artikelnummer: CS-VZ12SKE/CU-VZ12SKE


3.203,64 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.665,81 €
Winkelprijs van de producent: 5.376,00 €
(U bespaart 40.41%, dus 2.172,36 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Panasonic Inverter Heatcharge KIT-VZ9SKE muur airconditioner is een vertegenwoordiger van het nieuwe Heatcharge-systeem, dat wordt gekenmerkt door warmteopslag in de buitenunit, waardoor de verwarming direct na de start van de warmtepomp wordt ingeschakeld. Door de warmte die wordt gehandhaafd door het Heatcharge-systeem, wordt comfort en verwarming in huis gegarandeerd, zelfs tijdens het ontdooien. Het apparaat heeft ook een Nanoe-luchtzuiveringssysteem dat schimmels, virussen en zwevende of afgezette bacteriën uit de lucht verwijdert. Functies van de Panasonic Inverter Heatcharge KIT-VZ9SKE muur airconditioner: > Milieuvriendelijk koelmiddel R32. > Werkt zelfs bij -35°C. > Energieopslagsysteem. De warmte-opslageenheid zorgt voor ononderbroken ruimteverwarming en snelle opwarming. > Maximale efficiëntie en comfort - Econavi zonnesensor detectie. > Nanoe-luchtzuiveringssysteem - 99% effectiviteit bij het verwijderen van schimmels, virussen, bacteriën en zwevende deeltjes in de lucht. > Superstille modus: slechts 18 dB. > Sterkere luchttoevoer voor snelle bereiking van de gewenste temperatuur. > Inverter+ systeem: energieverbruik 20% lager, wat ook 20% lagere elektriciteitsrekeningen betekent. Inverterapparaten zijn geclassificeerd in energieklasse A voor koel- en verwarmingsmodi. De Econavi-sensor detecteert het activiteitsniveau van mensen in de kamer en regelt de luchtstroomrichting voor maximaal comfort en maximale energiebesparing. Op basis van veranderingen in de zonintensiteit onderscheidt hij tussen dag en nacht, evenals tussen bewolkt en zonnig weer. Dit maakt een vermindering van energieverlies mogelijk tijdens het verwarmen op zonnigere dagen. De vakantiehuisfunctie is een innovatieve oplossing om de temperatuur op 7/8 °C te houden om bevriezing van leidingen in de winter te voorkomen. Deze functie is ideaal voor vakantiehuizen of weekendhuizen. Internetbesturing (optie): Internet Control is een systeem van de nieuwe generatie waarmee eenvoudige externe bediening van de airconditioner of warmtepomp mogelijk is vanaf elke locatie via een met internet verbonden smartphone of tablet met Android of iOS, of via een pc. Eenvoudige bediening via het BMS-systeem: het binnentoestel heeft een ingebouwde communicatiepoort die de aansluiting van de Panasonic-warmtepomp op het gebouwbeheersysteem (BMS) mogelijk maakt en bediening via dit systeem mogelijk maakt.

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.