Panasonic TZ MultiSplit Duo wandtoestellen CS-TZ25ZKEW + CS-TZ35ZKEW + CU-2Z50TBE | 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: CS-TZ25ZKEW-CS-TZ35ZKEW/CU-2Z50TBE


1.960,09 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.850,81 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.250,00 Ä
(U bespaart 39.69%, dus 1.289,91 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenPanasonic TZ MultiSplit Duo Wandunits CS-TZ25ZKEW + CS-TZ35ZKEW | 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set is een krachtige en energiezuinige oplossing voor het conditioneren van kamers van verschillende groottes. De set bestaat uit twee airconditioning units met verschillende capaciteiten - 2,5 kW en 3,5 kW - waardoor het ideaal is voor gebruik in zowel kleinere als grotere kamers.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • EfficiŽnte airconditioning: De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set biedt een uitgebreide en efficiŽnte oplossing voor verschillende airconditioning vereisten met de combinatie van 2,5 kW en 3,5 kW airconditioning units. De 2,5 kW unit is ideaal voor kleinere kamers tot ongeveer 25 m≤, terwijl de 3,5 kW unit uitstekend is voor grotere kamers tot 35 m≤. Hierdoor wordt optimale temperatuurregeling in verschillende kamers gegarandeerd.
  • Energiezuinigheid: De airconditioning units van Panasonic TZ zijn geclassificeerd in een hoge energie-efficiŽntieklasse. Dit vertaalt zich in een laag energieverbruik, wat leidt tot lagere operationele kosten. Deze energiezuinigheid is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.
  • Inverter-technologie: De geavanceerde inverter-technologie in de Panasonic TZ airconditioning units vermindert het energieverbruik door de looptijd van de compressor efficiŽnt te regelen. Deze technologie zorgt voor nauwkeurige en constante temperatuurregeling, wat het comfort verhoogt door ongewenste temperatuurschommelingen te vermijden en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen.
  • Elegant ontwerp: De slanke, witte Panasonic TZ airconditioning units passen naadloos in elk kamerdecor. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk en dragen bij aan het verbeteren van het algehele uiterlijk van uw interieur.

Mogelijke nadelen en milieuaspecten:

Ondanks hun energiezuinigheid is het belangrijk om te overwegen dat airconditioners kunnen bijdragen aan de opwarming van de aarde vanwege hun afhankelijkheid van koelmiddelen. Dit komt doordat ze bij het koelen broeikasgassen kunnen vrijgeven. Hoewel de Panasonic TZ airconditioning units energiezuinig zijn en dus minder van deze gassen uitstoten dan minder efficiŽnte modellen, is verantwoord gebruik en regelmatig onderhoud cruciaal. Dit omvat het snel verhelpen van lekkages van koelmiddel en ervoor zorgen dat koelmiddelen tijdens het afvoeren of onderhouden van de units op de juiste manier worden behandeld. Op deze manier kunt u genieten van het comfort van airconditioning terwijl u de impact op het milieu minimaliseert.

Conclusie

De Panasonic TZ MultiSplit Duo Wandunit Set biedt een efficiŽnte en krachtige oplossing voor temperatuurregeling in uw kamers. Met verantwoord gebruik en regelmatig onderhoud is het een geweldige optie die het comfort in uw ruimtes verbetert zonder het milieu te zwaar te belasten.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.