Plafond units


Pagina 1 van 1

Plafond units

De Multisplit plafondunits zijn ideaal voor alle gebruikers die beperkte ruimte hebben in hun lokalen. U hoeft slechts één buitenunit te installeren en u kunt de plafondunits die ermee verbonden zijn in meerdere kamers installeren.


Multisplit plafond airconditioners zijn ook ideaal voor diegenen die hun airconditioner in de toekomst willen uitbreiden en uitbreiden naar meerdere kamers. U houdt bijvoorbeeld de mogelijkheid open om in de toekomst meer kantoren in te richten en deze te combineren met de bestaande multi split airconditioner voor het plafond. Elke plafondunit kan afzonderlijk worden bediend met een afstandsbediening. De plafondunits kunnen zo in verlaagde plafonds worden gebruikt dat alleen het rooster zichtbaar is en de esthetiek van de ruimte dus niet wordt verstoord.

 

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.