Samsung AJ052RBMDEG/EU MultiSplit duct airconditioner 5,2 kW

Artikelnummer: AJ052RBMDEG


745,00 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.072,42 Ä
Winkelprijs van de producent: 1.385,00 Ä
(U bespaart 46.21%, dus 640,00 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 Werkdagen
Samsung Slim Duct Units voor Multisplit


Voel de kracht van de koele lucht die uit de kleppen in het plafond komt. Deze krachtige binnenunit, verborgen in het plafond, zorgt voor een constante bron van koele of warme lucht - dankzij een breed scala aan installatiemogelijkheden en multisplitbuizen. Verborgen bron van koele en warme lucht.

EfficiŽnt en stil


Externe statische persing in combinatie met de eenvoud van het Slim ontwerp zorgt voor een efficiŽnte en stille werking. Dit betekent dat deze innovatieve airconditioner niet alleen geschikt is voor een breed scala aan werkomgevingen, maar ook uitstekend geschikt is voor gebruik binnen of buiten. De voordelen van dit apparaat kunnen zowel op het werk als bij het spelen worden genoten en het garandeert uitstekende prestaties met een minimale verstoring, waardoor het apparaat ook 's nachts kan worden gebruikt.

Reiniging Filtersysteem
De antibacteriŽle filter- en filterreinigingsindicator zorgen voor een schonere en gezondere lucht, waardoor de kwaliteit van het leven door de frisse lucht wordt verbeterd. Elke dag.

AntibacteriŽle filter
Het antibacteriŽle filter vangt niet alleen stofdeeltjes op, maar voorkomt ook de verspreiding van schimmels en bacteriŽn.

Eenvoudige reiniging van het filter
Na 1.000 bedrijfsuren geeft de filterreinigingsindicator aan dat het filter moet worden gereinigd. Het filter kan eenvoudig worden verwijderd aan de onder-, boven-, linker- of rechterkant van het apparaat (1.000 bedrijfsuren is de standaardtijd, maar dit kan ook worden ingesteld op 2.000 bedrijfsuren via een schakelaar op de printplaat van het apparaat).

Intelligent drukregelsysteem
Het nieuwe drukregelsysteem regelt de snelheid van de ventilator volgens de externe statische druk (E.S.P. ? Externe Statische Druk) zodat de airconditioner een gelijkmatig koel- en verwarmingsvermogen levert, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

Condenspomp met hoge opvoerhoogte (optie)
De condenspomp kan condenswater verpompen tot een niveau van 750 mm, wat een flexibelere en comfortabelere installatie mogelijk maakt in vergelijking met concurrerende producten die slechts een niveau van maximaal 700 mm kunnen bereiken.


WIND-FREE
Met de Wind-Free modus kan de ruimte worden gekoeld met maximaal comfort, zonder vervelende tocht. In de Wind-Free modus wordt de gekoelde lucht door 21.000 microgaten van het frontpaneel en de bediening geduwd.
Wi-Fi
Bedien uw binnenairconditioner vanaf elke plek. . Het kan worden bestuurd vanaf uw smartphone of computer, zowel thuis als buiten. Soms gebeurt het dat u het huis verlaat zonder de airconditioner uit te schakelen. En dankzij de internetverbinding.
Virusdokter
Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriŽn, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.
8-polige compressor
De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie Digital Inverter. Samsung is de eerste fabrikant die een 8-polige omvormer gebruikt in plaats van een 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, effectief systeem dat de ruimte veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.
Smart Home
Airconditioners Samsung kan worden bediend via wifi, smart home app op uw smartphone. Daardoor kunt u ze op elk moment en op elke plaats via de afstandsbediening in- en uitschakelen, de functies van de monitor en het tijdschema van de acties controleren.
Driehoek-ontwerp
De nieuwe airconditioner Samsung AR09HSSFAWKN combineert effectieve koeling, comfort en zorg voor de gezondheid met de prachtige driehoekige vorm die aan de binnenunit is toegewezen. Het unieke ontwerp en de technische specificaties bieden de gebruikers een uitzonderlijk comfort en de verscheidenheid aan slimme oplossingen maakt dat de airconditioner aan de grootste verwachtingen voldoet.Niet alleen vandaag, maar ook over vele jaren. Dit is wat echte innovatie betekent.
Easy Filter Plus
Het filter in de Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus airconditioners wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het eenvoudig worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.
Goed slapen
De Good Sleep functie past de temperatuur van het interieur aan aan de hand van de slaapfasen.
2 stappen Koeling
Combineert bliksemsnelle koeling met gebruikerscomfort. De Samsung airconditioner koelt de lucht snel met behulp van de Fast Cool-modus, die vervolgens automatisch wordt vervangen door de Comfort Cool-modus om de ingestelde luchttemperatuur te handhaven.Hierdoor heeft u het nooit koud en hoeft u de instellingen niet handmatig te wijzigen, waardoor de airconditioner aan en uit kan worden gezet om de gewenste temperatuur te behouden.
\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.