Samsung airconditioner R32 wandunit Luzon AR09TXHZAWKNEU/X 2,5 kW I 9000 BTU

Artikelnummer: AR09TXHZAWKNEU/X


753,34 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 884,51 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenHet ultieme airconditioningsontwerp
Het ontwerp van de Samsung units is een radicale verbetering van de prestaties, waardoor koude lucht beter en sneller door de kamers van het huis kan circuleren. Een ingebouwd Digital Inverter-systeem zorgt ervoor dat er een grotere energie-efficiŽntie wordt bereikt. De functie Filter en Virus Doctor is in staat om stofdeeltjes, allergenen, virussen en bacteriŽn uit de lucht te verwijderen.

Koelt sneller en verder in grotere ruimtes
Samsung heeft een nieuwe luchtuitlaat ontwikkeld om efficiŽnter te worden. De driehoekstechnologie biedt een snellere en efficiŽntere koeling op grotere schaal. Het revolutionaire driehoekige ontwerp kan meer lucht vasthouden, dankzij een grotere ventilator die meer luchtbeweging mogelijk maakt. Andere aanpassingen zijn onder meer uitvoerhoeken om de verdeling van warme of koude lucht beter te regelen en een groter aantal lamellen voor een betere regeling van de luchtrichting en een groter bereik.

Sneller en comfortabeler
De airconditioner begint de atmosfeer te koelen met de instant koelmodus en schakelt automatisch over naar de comfortmodus om de gewenste temperatuur te behouden. U hoeft de instelling van de airconditioning niet meer handmatig te veranderen.

Een slim airconditioningsysteem dat helpt om geld te besparen
De Samsung Smart Inverter airconditioner heeft een elektrisch rendement (SEER) van 8,5, wat betekent dat het in staat is om de gewenste temperatuur te handhaven zonder dat u het apparaat voortdurend uit en aan hoeft te zetten, zodat het tot 70% minder energie verbruikt. Dankzij de Smart Inverter heeft u een comfortabele sfeer in huis, met een efficiŽnter energieverbruik.

Bespaar energie, zelfs als je alleen bent
De single-user mode van de Samsung airconditioner is in staat om een frisse en aangename omgeving te bieden, waarbij ook het gebruik van de compressor wordt gereduceerd, waardoor het elektriciteitsverbruik afneemt. U kunt deze modus ook gebruiken op warme dagen.

Een stabiele en duurzame prestatie
De Samsung airconditioner kan de zwaarste omstandigheden aan. Een drievoudige beveiliging plus technologie voorkomt dat de compressor en de bestuurders worden overbelast, wat kan worden veroorzaakt door plotselinge spanningspieken en schommelingen in de elektrische stroom. Bovendien voorkomt de coating corrosie van de condensor, de terminal en de radiator, waardoor de koelprestaties zelfs bij hoge temperaturen (tot 58įC) worden verbeterd.

Filter gemakkelijk te reinigen
In tegenstelling tot conventionele filters, die moeilijk toegankelijk zijn, zit het filter op de nieuwe Samsung airconditioner bovenin, maar buiten. Het kan dus gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen. Dankzij de antibacteriŽle hoes is het filter in staat om stof, vervuilende stoffen en allergenen tegen te houden.

Veilige installatie
De Smart installatie heeft een zelfdiagnose service die zorgt voor de juiste installatie van de airconditioner door een technicus. Het controleert automatisch de mogelijke fouten in de installatie die problemen in het gebruik kunnen veroorzaken, inclusief communicatiefouten met de buitenunit, of als er een probleem is in de ontluchtingsleiding of een gebrek aan koudemiddel.

Problemen oplossen
De airconditioner is voorzien van een Samsung Smart Check, een besturingssysteem dat storingen detecteert en diagnosticeert, zodat u vervolgens een eenvoudige oplossing kunt vinden.

Merk:SAMSUNG
Energie-efficiŽntieklasse: (koelen/opwarmen):A+++/A+++
WiFi:Ja
Koelcapaciteit: min/standard/max (kW):0,9/ 2,5 / 3,6
Jaarlijks energieverbruik (koelen/opwarmen):-†/ -
Stroomverbruik koelen/opwarmen (kW):0,54 / 0,67
SEER:8,8
Verwarmingscapaciteit: Min/Standard/Max (kW):0,8†/ 3,2 / 7,1
SCOP:5,1
Technische gegevens - Binnenunit:
Model Binnenunit:AR09TXCAAWKNEU
Geluidsdrukniveau min. / max. (dB[A]):(16 / 39)
Afmetingen (mm) (H x B x D):889x299x215
Gewicht (kg):10,6
Technische gegevens - Buitenunit
Model buitenunit:AR09TXCAAWKNEX
Koel/verwarmingswerkingsbereik [(Min ~ Max) (įCDB)/(Min ~ Max) (įCWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 24
Geluidsdrukniveau Heizen (dB[A]):56
Afmetingen (mm) (H x B x D):790x548x285
Gewicht (kg):32,5
Refrigerant (type):R32
Pijpaansluitingen ( vloeistof+ gas / afvoeren):1/4" + 3/8" / 21,5mm
Koelmiddelvoorlading Pijplengte (m):tot 5 m

WIND-FREE
Met de Wind-Free modus kan de ruimte worden gekoeld met maximaal comfort, zonder vervelende tocht. In de Wind-Free modus wordt de gekoelde lucht door 21.000 microgaten van het frontpaneel en de bediening geduwd.
Wi-Fi
Bedien uw binnenairconditioner vanaf elke plek. . Het kan worden bestuurd vanaf uw smartphone of computer, zowel thuis als buiten. Soms gebeurt het dat u het huis verlaat zonder de airconditioner uit te schakelen. En dankzij de internetverbinding.
Virusdokter
Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriŽn, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.
8-polige compressor
De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie Digital Inverter. Samsung is de eerste fabrikant die een 8-polige omvormer gebruikt in plaats van een 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, effectief systeem dat de ruimte veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.
Smart Home
Airconditioners Samsung kan worden bediend via wifi, smart home app op uw smartphone. Daardoor kunt u ze op elk moment en op elke plaats via de afstandsbediening in- en uitschakelen, de functies van de monitor en het tijdschema van de acties controleren.
Driehoek-ontwerp
De nieuwe airconditioner Samsung AR09HSSFAWKN combineert effectieve koeling, comfort en zorg voor de gezondheid met de prachtige driehoekige vorm die aan de binnenunit is toegewezen. Het unieke ontwerp en de technische specificaties bieden de gebruikers een uitzonderlijk comfort en de verscheidenheid aan slimme oplossingen maakt dat de airconditioner aan de grootste verwachtingen voldoet.Niet alleen vandaag, maar ook over vele jaren. Dit is wat echte innovatie betekent.
Easy Filter Plus
Het filter in de Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus airconditioners wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het eenvoudig worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.
Goed slapen
De Good Sleep functie past de temperatuur van het interieur aan aan de hand van de slaapfasen.
2 stappen Koeling
Combineert bliksemsnelle koeling met gebruikerscomfort. De Samsung airconditioner koelt de lucht snel met behulp van de Fast Cool-modus, die vervolgens automatisch wordt vervangen door de Comfort Cool-modus om de ingestelde luchttemperatuur te handhaven.Hierdoor heeft u het nooit koud en hoeft u de instellingen niet handmatig te wijzigen, waardoor de airconditioner aan en uit kan worden gezet om de gewenste temperatuur te behouden.
\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

PDF

In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.