TCL Airconditioner R32 wandunit Elite XA71I 3,5 kW I 12000 BTU

Artikelnummer: TAC-12CHSD/BCA/XA73IN/IT


498,94 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 971,75 Ä
Winkelprijs van de producent: 1.149,90 Ä
(U bespaart 56.61%, dus 650,96 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenTCL gesplitste airconditioner Elite XA71I R32 Wandconductieset
De TCL airconditioner verwarmt, koelt en ontvochtigt zelfs grotere ruimtes tot 45 m2. De moderne en elegante binnenunit past in elke ruimte en overtuigt met compacte afmetingen en veel verschillende functies. De stijlvolle TCL-wandunit is bestendig, robuust en onderhoudsarm. Ingebouwde filters en een ionisator zorgen voor een aangename en schone lucht in de ruimte.


De buitenunits van het overtuigen met de nieuwste technologie en een hoge energie-efficiŽntie. De airconditioner is standaard voorgevuld met het milieuvriendelijke koelmiddel R32. De airconditioner heeft een eenvoudig instelbare 24-uurs timer. Alle belangrijke informatie kan gemakkelijk worden afgelezen op het LED-display. Bovendien is de airconditioner ook gemakkelijk te reinigen.


Met een extra temperatuursensor in de afstandsbediening kan het apparaat het temperatuurniveau in de ruimte constant bewaken en regelen.

TCL Climate - Met R32 koelmiddel
Vergeleken met het gangbare koelmiddel R-410A heeft R-32 een 68% lagere impact op het milieu in termen van Global Warming Potential (GWP) en is het gemakkelijk te recyclen. In combinatie met de nieuwe technologieŽn in TCL airconditioners kan dit koudemiddel ook een hoger energierendement bereiken. R32 veroorzaakt minder impact op het milieu en leidt direct tot een vermindering van het elektrisch energieverbruik.

Kort overzicht:
> Buitenunit is al voorgeladen
> Koelt - verwarmt - ontvochtigt
> Energie-efficiŽntieklasse A++
> Turbofunctie voor snelle afkoeling/verwarming
> Slaapstand
> WiFi
> Geavanceerde omvormertechnologie
> Fluisterstille compressor
> R32 koelmiddel
> Huishoudelijke spanning 220-240V

\

Model: TCL Elite 3,5 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.