VELOX vloerconsole PVC 450 mm

Artikelnummer: VELOX-PVC450


36,45 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 5 WerkdagenDe vloerconsole is uitgerust met geďntegreerde rubberen pads, wat de stabiliteit van de buitenunit verbetert en trillingen effectief absorbeert. De console is gemaakt van hard slagvast PVC. De geleiderail is voorzien van verschuifbare 8 mm schroeven en moeren voor een snelle montage.

Vloermontagesokkel voor airconditioning buiten van slagvaste, uv-bestendige kunststof (PVC-materiaal) voor de bevestiging van airconditioning buiten op vloeren, balkons, platte daken, garagedaken enz., universeel inzetbaar

Afmetingen L=450mm, H=100mm, D=100mm
Maximale belasting 140 kg
Kleur roomwit
inbegrepen levering
Schroeven en bouten M8
De geleiderail is uitgerust met verschuifbare 8 mm schroeven en moeren om een ??universele en snelle montage te garanderen

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.