Mitsubishi MultiSplit wall units standard 4x MSZ-AY25 + MXZ-4F80 | 4x 2.5 kW - White

Item number: MSZ-AY25VGK-X4/MXZ-4F80VF


4.341,45 €

including 21% VAT. , plus shipping (Spedition)

Old price: 6.802,12 €
Recommended retail price: 8.580,00 €
(You save 49.4%, that is 4.238,55 €)
Available now!

Shipping time: 3 - 7 workdaysInleiding: Moderne Airconditioning Ontmoet Compact Ontwerp - de Compacte Airconditioner van Mitsubishi

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is een belichaming van modern comfort. Door een combinatie van compact ontwerp, geavanceerde technologie en hoge prestaties bewijst dit model dat kwaliteit en elegantie niet beperkt zijn tot grote ruimtes. Speciaal ontworpen voor kleinere kamers, biedt deze airconditioner maximale efficiëntie ondanks zijn compacte formaat.

Krachtig Maar Compact: Prestatie Ontmoet Compactheid

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi mag dan klein zijn, maar hij levert echte prestaties. Uitgerust met een geschikte buitenunit zorgt deze airconditioner ervoor dat er geen energie verspild wordt en dat u de best mogelijke koelprestaties krijgt.

Fluisterend in de Nacht: De Ultrasstille Inverter-Compressor

De inverter-compressor van deze airconditioner is een voorbeeld van geavanceerde technologie. Niet alleen werkt hij efficiënt, maar hij is ook extreem stil. De geïntegreerde luchtreinigingsfilters zorgen bovendien ervoor dat de lucht in uw ruimte fris en gezond blijft.

Slimme Functies voor Comfort en Gemak: WiFi-besturing en Meer

Bij de ontwikkeling van de Compacte Airconditioner van Mitsubishi is niets aan het toeval overgelaten. Hij is uitgerust met WiFi-besturing, waardoor handige bediening op afstand mogelijk is, en biedt een verscheidenheid aan innovatieve functies. Deze omvatten de fluistermodus en de mogelijkheid om de kamertemperatuur constant te houden op +10°C.

Promotie van de Gezondheid: Schone Ruimtelucht Dankzij Geïntegreerde Luchtreinigingsfilters

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is niet alleen een airconditioningunit, maar ook een waardevolle bijdrage aan de binnenluchtkwaliteit. Dankzij de twee geïntegreerde luchtreinigingsfilters worden verontreinigende stoffen en allergenen uit de lucht verwijderd, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Conclusie: Een Perfecte Combinatie van Moderniteit, Prestatie en Compactheid

De Compacte Airconditioner van Mitsubishi is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een moderne, krachtige en onopvallende airconditioningoplossing. Met zijn geavanceerde functies, compacte ontwerp en hoge prestaties biedt hij optimaal comfort en efficiëntie in elke ruimte. Het is het bewijs dat geweldige prestaties in kleine verpakkingen kunnen zitten.

Average product review

Write your first review and help others with their purchase decision:


Important note:
Please note that by purchasing they confirm "REGULATION (EU) No. 517/2014 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 16 April 2014 üon fluorinated greenhouse gases and repealing Regulation (EC) No. 842/2006" and only a suitably certified company may carry out the installation.

FASTER SHIPPING

for payments via Paypal

+31 684817783

Mo. - Fr. 9 am - 3 pm

Installation service

by KLIVAGO

friendly
customer service

by KLIVAGO

Subscribe to the free Klivago.com newsletter and never miss any news or special offers from the online shop again.

I have taken note of the Data protection declaration. I agree that my details will be stored permanently for the purpose of contacting me and answering any questions.