Daikin MultiSplit-set Perfera 1,5/2,0 kW CTXM15R + CVXM20A + 2MXM40A

Artikelnummer: CTXM15R-CVXM20A/2MXM40A


2.688,12 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.208,25 €
Winkelprijs van de producent: 4.808,00 €
(U bespaart 44.09%, dus 2.119,88 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenDaikin airconditioningset voor 2 kamers van 20 - 25 m² elk
voor koeling | verwarming | Ontvochtigen | Zuiver de lucht en bespaar tot 35% BAFA-subsidie.

Binnenunits Daikin wandmeubel Perfera | 2 x FTXM20R | 2,0 kW | 2.0kW

Aantrekkelijk wandmodel met perfecte luchtkwaliteit binnenshuis

Met Perfera presenteert DAIKIN de toekomst van airconditioningtechnologie: elegant, aantrekkelijk design en indrukwekkend seizoensrendement tot A+++ zonder concessies te doen aan comfort. De DAIKIN Flash Streamer garandeert een ongeëvenaarde luchtzuivering en onze online controle-app geeft je volledige controle wanneer je onderweg bent. Voor R-32-apparaten toont het ook het energieverbruik met verschillende tussenpozen. De driedimensionale luchtverdeling en de intelligente sensor voor twee gebieden zorgen voor een perfecte, nooit storende luchtstroom en dit alles met een ongelooflijk stille werking. Het R-32 wandmeubel Perfera is de ideale keuze voor welzijn in een gezellig en gezond huis - zonder compromissen!

Waarom DAIKIN Perfera?

> Vrijwel onhoorbaar: het apparaat is zo stil in gebruik dat je meestal niet merkt dat het er is.
> Aantrekkelijk, slank design, past perfect in elk interieur.
> Frisse en schone lucht dankzij de Flash Streamer-technologie van DAIKIN. Haal diep adem en geniet van het perfecte klimaat.
> Geavanceerde luchtstroomlamellen garanderen perfect comfort in elke kamer, overal en altijd.
> De intelligente bewegingssensor voor 2 zones detecteert uw aanwezigheid in de ruimte en beschermt u tegen directe tocht.
> Met de interface van de WiFi-controller bedien je je apparaat overal, altijd en eenvoudig via je smartphone of tablet. En het is bij de levering inbegrepen.


Schone lucht door DAIKIN Flash Streamer-technologie
Het R-32 wandmeubel Perfera zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer gebruikt elektronen om zwevende stoffen chemisch te laten reageren. Het breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af ??en verwijdert onaangename geuren.

Technologie voor uw gemak
De 2-zone bewegingssensor detecteert waar mensen zich in de ruimte bevinden en stuurt de luchtstroom optimaal. Wanneer deze sensor detecteert dat er geen mensen in de kamer zijn, schakelt het systeem automatisch over naar de slaapstand. Met extreem lage geluidsniveaus tot wel 19 dB(A) hoor je dit apparaat nauwelijks en wordt het al snel de meest prettige huisgenoot die je ooit zult meemaken.

Hoogste efficiëntie met milieuvriendelijk koelmiddel
De Comfora lucht-naar-lucht warmtepomp maakt deel uit van de Bluevolution-serie van Daikin. Het is Europa's meest uitgebreide split-productassortiment met het koudemiddel R-32. Het klimaatvriendelijke koudemiddel R-32 is een overwinning over de hele linie. Dit is een niet-ozonafbrekend koelmiddel met een relatief laag aardopwarmingsvermogen (GWP). Met zijn lage GWP van 675 levert dit al een belangrijke bijdrage aan CO2-besparing en dus minder milieuvervuiling. Bovendien is R-32 als koelmiddel met één component gemakkelijk terug te winnen en te recyclen, waardoor de behoefte aan extra koelmiddelproductie wordt verminderd. Door hun lage GWP voldoen alle DAIKIN-producten met Bluevolution-technologie al aan de eisen van de nieuwe EU-verordening 517/2014, volgens welke gefluoreerde broeikasgassen (zogenaamde F-gassen) tegen 2030 geleidelijk moeten worden vervangen.

Buitenunit Daikin 2MXM40N | 4,1 kW | 4,2 kW

Daikin-buitenunits hebben een mooi design en zijn robuust en kunnen op het dak of op het terras of gewoon aan de muur worden gemonteerd. Ze zijn uitgerust met een swingcompressor, die wordt gekenmerkt door een laag geluidsniveau en een extreem laag energieverbruik. Bovendien hebben de Daikin-buitenunits warmtewisselaarlamellen die zijn behandeld met anticorrosiebescherming.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.