Airconditioning


Wandmeubelset

Aan de wand gemonteerde airconditioners kunnen in elke ruimte...

Borstapparaat set

Airconditioners Chest units hebben het voordeel dat zij...

Plafondelementen Set

De airconditioners plafondunits kunt u bij Klivago kopen in...

Kanaalunitenset

Kanaaleenheden zijn ideaal voor grotere ruimten die, afhankelijk...Airconditioning

Bij ons kunt u airconditioners kopen in verschillende uitvoeringen, die zijn ontworpen voor de behoeften van zowel particuliere huishoudens als voor zakelijke klanten in de commerciŽle sector. Het gamma omvat airconditioners voor wand en plafond, alsmede kast- of kanaalunits - als mono- of multiskitunits. In de zomer houden de units uw kamers koel; in de winter verwarmen ze woonkamers en kantoren tot een constante, comfortabele temperatuur.


Wij verkopen uitsluitend airconditioners van gerenommeerde fabrikanten zoals Daikin, LG of Mitsubishi. Deze topfabrikanten van airconditioners besteden aandacht aan zowel de levensduur van de units als aan energie-efficiŽntie, zodat u uw airconditioners op de lange termijn zuinig kunt gebruiken. U kunt bij ons airconditioners kopen in verschillende prijsklassen - van goedkope apparaten tot dure producten.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.