Batterijverwijdering

Dokument bez tytułu

BATTERIJVERWIJDERING
Informatie over de afvoer van gebruikte batterijen uit het apparaat volgens 18 van de Batterijwet (BattG) Informatieplicht volgens de Batterijwet (BattG).

Zorg ervoor dat uw oude accu's/oplaadbare batterijen worden weggegooid bij een gemeentelijk inzamelpunt of bij uw plaatselijke dealer, zoals vereist door de wet. Verwijdering in normaal huishoudelijk afval is verboden en is een overtreding van de wet op de batterijen. De terugname is voor u gratis.

U kunt de bij ons gekochte batterijen ook gratis terugsturen na gebruik. Oplaadbare batterijen moeten altijd met voldoende frankering aan ons worden geretourneerd. Retourzendingen van oplaadbare batterijen moeten naar het volgende adres worden gestuurd

KLIVATEC B.V.
Pelgrimsweg 14
5018EN TILBURG
Nederlandse telefoon :

+31 684 817 783
E-mail: info@klivago.com
Internet: https://www.klivago.com

Oplaadbare batterijen en oplaadbare batterijen die schadelijke stoffen bevatten, zijn duidelijk gemarkeerd met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak op wieltjes. Bovendien is de chemische naam van de betreffende vervuilende stof te vinden onder het symbool van de doorgestreepte vuilnisbak op wieltjes. Hier zijn een paar voorbeelden: (Pb) lood, (Cd) cadmium, (Hg) kwik.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.