Wandmeubelset


Pagina 1 van 7

Wandmeubelset

Aan de wand gemonteerde airconditioners kunnen in elke ruimte worden geïntegreerd om ruimte te besparen. Zij zorgen voor de airconditioning van zowel particuliere woonkamers als kantoren, IT-ruimten of andere commerciële ruimten. Moderne wand-airconditioners koelen, verwarmen en ontvochtigen de lucht. Ingebouwde filters zorgen er ook voor dat de lucht in de kamer schoon blijft. De split-wandunit bestaat uit zowel een binnen- als een buitenunit die met elkaar verbonden zijn. Warme lucht wordt naar binnen gezogen, passeert de verdamper die het koelmiddel bevat en wordt zo afgekoeld.


Klimaat-wandunits zijn bij Klivago verkrijgbaar voor zowel kleine als grote ruimtes. Afhankelijk van het model zijn ze uitgerust met verschillende functies, zoals een timer of een display waarop u alle essentiële informatie kunt aflezen. Een constant klimaat wordt ingesteld via temperatuursensoren. Onze fabrikanten besteden aandacht aan een hoog energierendement en het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen. Airconditioners voor aan de muur koopt u bij ons compleet in de set met alle benodigde accessoires.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.