Borstapparaat set


Pagina 1 van 2

Borstapparaat set

Airconditioners Chest units hebben het voordeel dat zij veelzijdig zijn en in alle denkbare kamerconstellaties kunnen worden geοnstalleerd. Zij zijn niet beperkt tot ιιn type installatie - de plafondladekasten bijvoorbeeld kunnen zowel onder het plafond als in het vloeroppervlak aan de wand worden geοnstalleerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale condensbak, waardoor ze in beide standen kunnen werken.


Split-units werken volgens een eenvoudig principe. De binnenunit filtert, koelt en ontvochtigt de omgevingslucht met behulp van een milieuvriendelijk koelmiddel. De warmte in de kamer verdampt het koelmiddel en transporteert het naar de buitenunit. Een compressor brengt het dan weer op een hoge temperatuur, de warmte wordt afgegeven aan de buitenlucht, het koelmiddel wordt vloeibaar en keert via een leiding terug naar binnen. Dit proces herhaalt zich tot uw kamers de optimale temperatuur hebben bereikt.

 

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.