LG airconditioner R32 borstkasplafondset UV24 6,8 kW

Artikelnummer: UV24FH.N20/UUC1.U40


2.361,73 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.448,69 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.329,00 Ä
(U bespaart 45.44%, dus 1.967,27 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenLG verbetert de kwaliteit van het leven op een milieubewuste en ecologische manier.LG streeft ernaar de energiekosten te verlagen en het milieu te beschermen met hoogwaardige en energie-efficiŽnte airconditioningsoplossingen. Tijdens de werking van een airconditioningsysteem kunnen grote energiebesparingen worden gerealiseerd. Zowel thuis als op het werk leidt dit tot een verlaging van de energiekosten.LG airconditioners staan voor een hoge betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. De hoge productkwaliteit zorgt voor een probleemloze, storingsvrije werking gedurende jaren. Met DC-omvormertechnologie kunnen DC-omvormers hun vermogen continu regelen, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van het omgevingscomfort, vermindering van het geluidsniveau, een hoger rendement en een lager energieverbruik. Het energieverbruik is ongeveer 44% lager dan dat van een traditionele airconditioner.Flexibele installatie De kastplafondunits kunnen zowel onder het plafond als in het vloeroppervlak aan de wand worden geÔnstalleerd. Dit bespaart ruimte wanneer u deze units in uw winkel of kantoor installeert. De verticale luchtstroomrichting kan naar wens worden ingesteld met de afstandsbediening, evenals de horizontale luchtstroomrichting. Flexibele thermistorbesturing De binnentemperatuur kan worden gedetecteerd door de thermistor in het toestel en/of in de afstandsbediening. Er kan een aanzienlijk verschil zijn tussen de plafond- en vloertemperatuur. De flexibele temperatuurdetectie op twee verschillende posities zorgt voor een optimale temperatuurregeling. Filterwisselalarm
\
Model: LG UV30 Set Plafond-eenheid
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

PDF


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.