Ons principe is: Wij leveren kwaliteit.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de installatie van de door ons verkochte airconditioners in elk afzonderlijk geval eersteklas wordt uitgevoerd. Daarom willen we onze klanten in contact brengen met hoogopgeleide, betrouwbare en efficiŽnte vakmensen. Want alleen als alles perfect werkt, van de orde tot de ingebruikname, hebben we echt aan onze hoge servicenormen voldaan.

Partner worden is de moeite waard!
U bent een gespecialiseerd bedrijf voor koelsystemen, heeft vrije capaciteit en wilt uw omzet verhogen? Geweldig - dan heb je precies gelijk met ons! Wij zijn permanent op zoek naar geŽngageerde vakmensen op het gebied van de klimaattechniek om voor ons de montageopdrachten uit te voeren.

Met een duurzame en doordachte marketingstrategie verwerven wij via het internet kopers voor de door ons aangeboden hoogwaardige airconditioners van gerenommeerde fabrikanten. Dankzij onze uitgebreide service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding spelen we een groeiende rol in de markt.

Deelnemen aan deze economische successen is heel eenvoudig: Word gewoon onze partner! Zorg voor uw vakmanschap en neem de installatie ter plaatse over. Onze gekwalificeerde klantenbemiddeling betaalt zich voor u uit in contanten: Wij nemen de klantenwerving over, u werkt voor ons en concentreert zich volledig op uw kerncompetenties - de technische taken bij de installatie van airconditioners!

3 pluspunten voor uw succes!
Door met ons samen te werken, profiteer je op drie manieren:

1. we krijgen je orders!
Met behulp van onze klantenondersteuning wordt elke aanvraag individueel gecontroleerd. Als er een montageaanvraag is vanuit uw regio en als de diensten die u aanbiedt geschikt zijn, nemen we contact met u op en vragen we u ernaar.

2. u bepaalt zelf hoeveel orders u wilt aannemen!
Afhankelijk van de actuele ordersituatie bepaalt u zelfstandig welke capaciteiten u beschikbaar heeft en of u de aangeboden opdracht voor ons wilt uitvoeren. Op deze manier vermijdt u droge periodes en geniet u van een constante werkdruk voor uw medewerkers - zonder druk en bindende acceptatiequota!

3. je weet vanaf het begin onder welke omstandigheden je werkt!
Dankzij ons eerlijk contractontwerp weet u vanaf het begin welke voorwaarden u voor ons gaat werken. Wij bieden u een langdurige samenwerking op professioneel niveau. Zo kunnen niet alleen onze klanten genieten van een allround succesvolle installatie, maar weet ook u als onze partner welke prijs u voor uw diensten krijgt. Eerlijk en transparant!

Hebben we uw belangstelling voor een toekomstige samenwerking gewekt? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vertel ons de naam van uw bedrijf en uw kwalificaties, geef aan wanneer u bij ons aan de slag kunt en laat uw contactgegevens achter. Een medewerker van onze verkoopafdeling neemt zo snel mogelijk contact met u op.

#cKontaktdaten#

#cDsgvo#


SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.