Multisplit setMultisplit set

U kunt onze multisplit airconditioners direct als set kopen. De multisplit set omvat de buitenunit en twee of drie binnenunits voor flexibel gebruik in uw privé- of commerciële ruimtes. Elke binnenunit wordt geleverd met een bijpassende afstandsbediening, waarmee u de unit afzonderlijk kunt bedienen.


Het voordeel van de multi-split units is dat u met één unit meerdere kamers kunt klimatiseren, dat u slechts één buitenunit nodig hebt en dat u de binnenunits in verschillende kamers kunt plaatsen. Afhankelijk van het aantal kamers dat u tegelijk met een multisplit airconditioner wilt verwarmen, koopt u de units in een complete set met twee of drie airco's. De multisplit units kunnen het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer zorgen ze voor een aangename frisheid en in de winter houden ze de gewenste comforttemperatuur constant.

 

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.