Verkoop en installatie van AIR CONDITIONERS

U koopt niet elke dag een airconditioner en het is de moeite waard om een goed bedrijf te kiezen.

OPLOSSINGEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

De keuze van het juiste model en geschikte accessoires moet daarom goed doordacht zijn. Bovendien liggen er veel valkuilen op de loer in het enorme oerwoud van aanbiedingen, wat kan leiden tot onnodige aanpassingen en extra kosten. En niet in de laatste plaats rijzen er vaak veel vragen over de montage en andere diensten.

Ons doel bij KLIVAGO is om voor elk van onze klanten een uitgebreide en hoogwaardige service te bieden. Dit begint met een transparante beschrijving van alle aanbiedingen en eindigt niet met de levering van het gekochte artikel. Wij denken en handelen holistisch in elke fase van het klantcontact. Zo kunt u bij de aankoop van uw nieuwe airconditioningsysteem van KLIVAGO kiezen uit vele mogelijkheden voor maatwerk.

Beste klimaanlagen

WAAROM ONS KIEZEN ?

Van de keuze van de voor u meest geschikte componenten en uw persoonlijke behoeften tot het regelen van een betrouwbare installatiedienst - wij ondersteunen u met deskundig advies en een hoffelijke klantenservice.

step 1

Een breed scala van
apparaten

step 1

Professioneel advies

step 1

Ervaring in het veld

step 1

Levering
en installatie

step 1

Aantrekkelijke
financiering

Het is voor ons belangrijk om u volledig tevreden te stellen. In alles wat we doen, is het het hoogste doel van ons team. Werken met ons bedrijf moet voor u een positieve ervaring zijn, vanaf het eerste contact!

kuhl warm

UITGEBREID SCALA AAN DIENSTEN

Wanneer u voor KLIVAGO kiest, krijgt u in alle opzichten topkwaliteit. En altijd tegen eerlijke prijzen. Wij verheugen ons erop u te kunnen overtuigen van de hoge kwaliteit van onze diensten.

Het is geen goed idee om zomaar een online winkel te kiezen! In plaats daarvan is het beter om vanaf het begin te vertrouwen op een competente en ervaren leverancier van airconditioners.

U kunt op ons rekenen om u in elke zaak te ondersteunen. Daar kunt u zeker van zijn. We zijn er voor u

U KUNT ONS VERTROUWEN

En aangezien de technici van onze partnerbedrijven zeer vertrouwd zijn met de door ons verkochte systemen, zijn er geen vervelende vragen of ontbrekende inbouwaccessoires. Maak gebruik van onze installatieservice in Nederland.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.