Kanaalunits


Pagina 1 van 1

Kanaalunits

De Multisplit kanaalunit voor airconditioning is ontwikkeld voor ruimtebesparende en onzichtbare installatie in het verlaagde plafond. Eén enkele buitenunit kan worden gecombineerd met maximaal 5 binnenunits - met een Multi Split kanaalunit kunt u dus tot 5 kamers tegelijk van airconditioning voorzien.


Het grote voordeel van Multi Split kanaalunits is dat ze effectief gebruik maken van de ruimte in het verlaagde plafond en dus geen plaats innemen in de kamer zelf. Bovendien wordt de inrichting van de kamer niet verstoord door de installatie van een airconditioner. Wij hebben buisairco's op voorraad in verschillende capaciteiten om aan uw individuele behoeften te voldoen. Ze zijn ideaal voor gebouwen zoals restaurants, concertzalen of hotels, waar ze op vloerniveau worden gebruikt.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.