Panasonic KIT-VZ9-SKE VZ HEATCHARGE R32 3 kW airconditionerset voor wandmontage

Artikelnummer: CS-VZ9SKE/CU-VZ9SKE


2.875,21 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.189,95 €
Winkelprijs van de producent: 4.829,00 €
(U bespaart 40.46%, dus 1.953,79 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Panasonic Inverter Heatcharge KIT-VZ9SKE wandairconditioner is representatief voor het nieuwe Heatcharge-systeem, dat wordt gekenmerkt door warmteopslag in de buitenunit, waardoor de verwarming direct na de start van de warmtepomp wordt ingeschakeld. Comfort en verwarming in huis worden zelfs tijdens het ontdooien gegarandeerd dankzij de warmte die wordt gehandhaafd door het Heatcharge-systeem. Het apparaat is ook uitgerust met een Nanoe-luchtzuiveringssysteem dat schimmels, virussen en zwevende of afgezette bacteriën verwijdert.

Functies van de Panasonic Inverter Heatcharge KIT-VZ9SKE wandairconditioner:

- Milieuvriendelijk koelmiddel R32.
- Werkt zelfs bij -35°C.
- Energ opslagsysteem. De warmte-opslageenheid zorgt voor ononderbroken ruimteverwarming en snelle opwarming.
- Maximale efficiëntie en comfort - Econavi zonnesensor detectie.
- Nanoe-luchtzuiveringssysteem - 99% effectief bij het verwijderen van schimmels, virussen, bacteriën en zwevende deeltjes in de lucht.
- Superstille werking: slechts 18 dB.
- Sterkere luchttoevoer voor het snel bereiken van de gewenste temperatuur.
- Inverter+ systeem: 20% lager energieverbruik, wat resulteert in 20% lagere elektriciteitsrekeningen. Inverter-apparaten zijn ingedeeld in klasse A voor zowel koel- als verwarmingsmodi.

De Econavi-sensor detecteert het activiteitenniveau van mensen in de kamer en past de luchtstroomrichting aan om maximaal comfort en energiebesparingen te bereiken. Door veranderingen in de zonlichtintensiteit te detecteren, onderscheidt het tussen dag en nacht en tussen bewolkt en zonnig weer. Dit zorgt voor een vermindering van energieverlies tijdens het verwarmen op zonnigere dagen.

De vakantiewoningfunctie is een innovatieve oplossing om de temperatuur op 7/8°C te houden om bevriezing van de leidingen in de winter te voorkomen. Deze functie is ideaal voor vakantiehuizen of weekendhuizen.

Internetbesturing (optie): Internet Control is een systeem van de nieuwe generatie dat eenvoudige externe bediening van de airconditioner of warmtepomp mogelijk maakt vanaf elke locatie via een internetverbonden smartphone of tablet met Android of iOS, of via een pc.

Eenvoudige bediening via het BMS-systeem: De binnenunit heeft een ingebouwde communicatiepoort waarmee de Panasonic-warmtepomp kan worden aangesloten op het Gebouwbeheersysteem (BMS) en kan worden bediend via dit system.

\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.