Daikin airconditioner R32 wandunit Perfera FTXM20N 2,0 kW I 7000 BTU

Artikelnummer: FTXM20R/RXM20R


2.009,91 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.467,47 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenAantrekkelijk wanddesign met perfecte binnenluchtkwaliteit

Met Perfera presenteert DAIKIN de toekomst van de klimaattechniek: elegant, aantrekkelijk design en een indrukwekkend seizoensrendement tot A+++ zonder enig compromis op het gebied van comfort. De DAIKIN Flash Streamer garandeert een ongekend goede luchtzuivering, en onze app voor online controle geeft u volledige controle, zelfs als u onderweg bent. Het geeft ook het energieverbruik weer op verschillende intervallen voor R-32 eenheden. De driedimensionale luchtverdeling en de intelligente sensor voor twee zones zorgen voor een perfecte, nooit storende luchtstroom en dat met een ongelooflijk stille werking. De R-32 wandgemonteerde Perfera is de ideale keuze voor een comfortabel en gezond huis - zonder enig compromis!

Waarom DAIKIN Perfera?
> Vrijwel onhoorbaar: het apparaat is zo stil in werking dat je meestal niet merkt dat het er is.
> Aantrekkelijk, strak design, past perfect in elk interieur.
> Frisse en schone lucht dankzij de Flash Streamer-technologie van DAIKIN. Haal diep adem en geniet van het perfecte klimaat.
> Geavanceerde luchtstroomvinnen garanderen een perfect comfort in elke ruimte, waar en wanneer dan ook.
> Intelligente bewegingssensor voor 2 gebieden merkt uw aanwezigheid in de ruimte op en beschermt u tegen directe tocht.
> Met de WiFi Controller interface kunt u uw toestel overal en altijd eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. En het is inbegrepen in de leveringsomvang.

Schone lucht met DAIKIN Flash Streamer-technologie
De R-32 Perfera wandunit zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer zorgt ervoor dat zwevende deeltjes chemisch reageren door middel van elektronen. Dit breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af en verwijdert onaangename geuren.

Technologie voor uw comfort
De 2-zonebewegingssensor detecteert waar mensen zich in de ruimte bevinden en stuurt de luchtstroom optimaal aan. Als deze sensor detecteert dat er geen mensen in de kamer zijn, wordt het systeem automatisch in de energiebesparende modus geschakeld. Met extreem lage geluidsniveaus tot 19 dB(A) zult u dit toestel nauwelijks horen en het wordt al snel de meest aangename kamergenoot die u ooit zult ervaren.

Hoogste rendement met milieuvriendelijk koudemiddel
De Comfora lucht-lucht warmtepomp maakt deel uit van DAIKIN's Bluevolution serie. Het is het meest uitgebreide gesplitste productassortiment in Europa voor het gebruik van R-32-koelmiddel, en het klimaatvriendelijke R-32-koelmiddel is een winnaar over de hele lijn. Het is een niet-ozonafbrekend koelmiddel met een relatief laag aardopwarmingsvermogen (GWP). Met zijn lage GWP van 675 levert dit koudemiddel al een belangrijke bijdrage aan de CO2-besparing en dus aan de vermindering van de milieuvervuiling. Bovendien is R-32 als een enkelvoudig koudemiddel gemakkelijk te recupereren en te recycleren, wat de behoefte aan extra koudemiddelproductie helpt te verminderen. Vanwege hun lage GWP voldoen alle DAIKIN-producten met Bluevolution-technologie al aan de eisen van de nieuwe EU-verordening 517/2014, volgens welke gefluoreerde broeikasgassen (de zogenaamde F-gassen) tegen 2030 geleidelijk moeten worden vervangen.

 • Econo-modus

  Deze functie vermindert het stroomverbruik, zodat andere toepassingen met een hogere stroombehoefte kunnen worden gebruikt. Deze functie helpt ook om energie te besparen.

 • Comfortmodus

  Het apparaat verandert automatisch de hoek van het luchtuitblaasblad afhankelijk van de modus. In de koelmodus wordt de lucht naar boven gericht om koude tocht te voorkomen. In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Energiemodus

  In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Fluistermodus van de binnenunit

  Voor een rustige omgeving tijdens het studeren of slapen kan de gebruiker het werkingsgeluidsniveau van de binnenunit met 3 dB(A) verlagen via de afstandsbediening.

 • Fluisterstand van de buitenunit

  Voor een rustige omgeving in de buurt kan de gebruiker via de afstandsbediening het bedrijfsgeluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) verlagen.

 • 24-uurs timer

  De timer kan op elk moment worden ingesteld om de koeling / verwarming in te schakelen.

 • Online controller (optioneel)

  Mogelijkheid om uw binnenunit via een app vanaf elke locatie te bedienen.

 • Fotokatalytisch titaniumapatiet luchtzuiveringsfilter

  Verwijdert stofdeeltjes en ontbindt geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren. Ook worden schadelijke organische chemische stoffen zoals bacteriŽn, virussen en allergenen afgebroken.

 • Multi-Split toepassing

  Tot 2 binnenunits (ook met verschillende capaciteiten) kunnen worden aangesloten op een enkele buitenunit. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden bediend, maar alleen in dezelfde bedrijfsmodus.

\
Model: DAIKIN Blue Professional FTXM20M 2,0 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.