Samsung airconditioner R32 Wandinstallatie Cebu AR09TXFYAWKNEU/X 2,5 kW I 9000 BTU

Artikelnummer: AR09TXFYAWKNEU/X


838,55 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.052,08 Ä
Winkelprijs van de producent: 1.275,00 Ä
(U bespaart 34.23%, dus 436,45 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenGeniet van een slimme levensstijl

AI Auto Comfort

Ervaar een slimme manier van leven met de AI Auto Comfort functie. Het optimaliseert automatisch de verschillende modi door het analyseren van de ruimtecondities en gebruikspatronen. Op basis van de door u gewenste temperatuur schakelt de functie automatisch over naar de juiste modus om optimale omstandigheden te behouden.

Ontworpen voor snellere koeling in grotere ruimtes

Snelle afkoeling

Koelt snel kamers over de hele linie, zodat je altijd comfortabel bent. De digitale omvormertechnologie koelt de lucht 43% sneller. Het geavanceerde ontwerp omvat ook een 15% grotere ventilator, 18% grotere luchtinlaat en 31% bredere demper. Zo wordt de koele lucht verder in de kamer verdeeld, tot op 15 voet.

Bedien het op afstand, altijd en overal.

SmartThings

Controleer de temperatuur in uw huis altijd en overal. Met de SmartThings app kunt u de airconditioner met ťťn druk op de knop op afstand bedienen en monitoren. U kunt ook gebruik maken van kunstmatige intelligentie (AI) om het systeem te vertellen wat u wilt en het zal het voor u doen. Het suggereert zelfs de beste instellingen.

Reinigt zichzelf eenvoudigweg - automatisch

Auto-Clean

Wanneer de airconditioning wordt uitgeschakeld, start de Auto-Clean functie automatisch een ventilator om stof en vocht in de warmtewisselaar te verwijderen. Dit houdt het schoon en droog en voorkomt de groei van bacteriŽn en schimmels.

Gemakkelijk te reinigen antibacteriŽle filter

Easy Filter Plus

Dit zorgt voor een efficiŽnte werking van uw airconditioner zonder veel moeite. De Easy Filter Plus bevindt zich aan de buiten- en bovenkant, zodat hij gemakkelijk kan worden verwijderd en gereinigd. Het strakke gaas houdt de warmtewisselaar schoon en een antibacteriŽle coating helpt u te beschermen tegen gevaarlijke verontreinigingen in de lucht.

Voorkomt corrosie voor langdurige koeling

DuraFin Plus

Houd een comfortabele frisse kamertemperatuur voor langere tijd. De Ocean Fin is gemaakt van corrosiebestendig materiaal om de condensor te beschermen tegen roest, waardoor de prestaties van de warmtewisselaar optimaal zijn.

Milieuvriendelijk koelmiddel

R32 koelmiddel

Bescherm de planeet door de gevolgen van de klimaatverandering te beperken. De airconditioner maakt gebruik van een volgende generatie R32-koelmiddel, dat de ozonlaag helpt beschermen en een lage impact heeft op de opwarming van de aarde in vergelijking met conventionele R22- of R410A-koelmiddelen. Dit maakt het systeem veel milieuvriendelijker.

Bespaart energie en geld, koelt effectief af

ECO-Modus

Bespaar energie en blijf tegelijkertijd koel. De ECO-modus gebruikt minder compressorvermogen in vergelijking met de normale modus, wat het energieverbruik vermindert. Koel efficiŽnter af als het buiten niet te warm is, of bespaar gewoon energie en geld op elk moment. En je hoeft je geen zorgen te maken over de hoogte van je elektriciteitsrekening.

Slaap beter - de hele nacht door

Goede nachtstand

De Goede Nacht Modus creŽert het ideale klimaat voor een rustgevende nachtrust. De temperatuurregeling helpt u snel in slaap te vallen, diep te slapen en fris wakker te worden.


Wi-Fi
Bedien uw binnenairconditioner vanaf elke plek. . Het kan worden bestuurd vanaf uw smartphone of computer, zowel thuis als buiten. Soms gebeurt het dat u het huis verlaat zonder de airconditioner uit te schakelen. En dankzij de internetverbinding.
Virusdokter
Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriŽn, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.
8-polige compressor
De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie Digital Inverter. Samsung is de eerste fabrikant die een 8-polige omvormer gebruikt in plaats van een 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, effectief systeem dat de ruimte veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.
Smart Home
Airconditioners Samsung kan worden bediend via wifi, smart home app op uw smartphone. Daardoor kunt u ze op elk moment en op elke plaats via de afstandsbediening in- en uitschakelen, de functies van de monitor en het tijdschema van de acties controleren.
Driehoek-ontwerp
De nieuwe airconditioner Samsung AR09HSSFAWKN combineert effectieve koeling, comfort en zorg voor de gezondheid met de prachtige driehoekige vorm die aan de binnenunit is toegewezen. Het unieke ontwerp en de technische specificaties bieden de gebruikers een uitzonderlijk comfort en de verscheidenheid aan slimme oplossingen maakt dat de airconditioner aan de grootste verwachtingen voldoet.Niet alleen vandaag, maar ook over vele jaren. Dit is wat echte innovatie betekent.
Easy Filter Plus
Het filter in de Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus airconditioners wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het eenvoudig worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.
Goed slapen
De Good Sleep functie past de temperatuur van het interieur aan aan de hand van de slaapfasen.
2 stappen Koeling
Combineert bliksemsnelle koeling met gebruikerscomfort. De Samsung airconditioner koelt de lucht snel met behulp van de Fast Cool-modus, die vervolgens automatisch wordt vervangen door de Comfort Cool-modus om de ingestelde luchttemperatuur te handhaven.Hierdoor heeft u het nooit koud en hoeft u de instellingen niet handmatig te wijzigen, waardoor de airconditioner aan en uit kan worden gezet om de gewenste temperatuur te behouden.
\
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

PDF


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
Samsung airconditioner R32 wandunit Cebu AR12TXFYAWKNEU/X...

Samsung airconditioner R32 wandunit Cebu AR12TXFYAWKNEU/X 3,5 kW I 12000 BTU

932,10 Ä *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.