Daikin Airconditioner R32 Wandinstallatie Stijlvolle FTXA50AS 5,0 kW I 18000 BTU - Zilver

Artikelnummer: FTXA50BS/RXA50A


3.638,84 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 5.519,93 Ä
Winkelprijs van de producent: 6.525,00 Ä
(U bespaart 44.23%, dus 2.886,16 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenStijlvol, een eersteklas airconditioningsoplossing
De DAIKIN Stylish is verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren en past moeiteloos in elke ruimte en is uiterst compact. Door de functie van het instellen van verschillende luchtstroomprofielen voor verwarming of koeling wordt tocht voorkomen en wordt een stabiele en comfortabele kamertemperatuur gegarandeerd. DAIKIN combineert functionaliteit en esthetiek in ťťn innovatieve oplossing. De Stylish is verkrijgbaar in vier behuizingskleuren: wit, zilver, zwart en Blackwood. DAIKIN Stijlvol biedt seizoensrendement met waarderingen tot A+++ in de koel- en verwarmingsmodus dankzij geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie.


Waarom DAIKIN Stijlvol?
> Vrijwel onhoorbaar: Het apparaat loopt zo stil dat je bijna vergeet dat het er is.
> Elegant design met afgeronde hoeken in wit, zilver, zwart of Blackwood
> Coanda-effect voor de best mogelijke temperatuurverdeling in de ruimte
> Stijlvol past de ventilator en de compressor automatisch aan om de ruimtetemperatuur en de luchtvochtigheid optimaal in balans te brengen.
> De intelligente warmte- en bewegingssensor detecteert de temperatuur van de vloer en de wanden om een nog comfortabeler ruimteklimaat te creŽren.
> Geniet van de beste binnenlucht dankzij titaniumapatietfilters en DAIKIN's unieke Flash Streamer-technologie.
> Uitgekiende luchtgeleidingsvinnen garanderen een perfect comfort in elke ruimte, waar en wanneer dan ook.
> Met de WiFi Controller interface kunt u uw toestel overal en altijd eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. En het komt als onderdeel van het pakket.

Verkrijgbaar in 4 kleuropties.
Wit, Zilver, Zwart en Blackwood
Compact en functioneel ontwerp voor elk interieur

Bekroond ontwerp
GeÔnspireerd door de vorige DAIKIN Emura en Ururu Sarara modellen, heeft de Stylish de Good Design Award, iF Award en Reddot Award gewonnen voor zijn innovatieve look en functionele mogelijkheden. Deze prijzen erkennen ook dat Stijlvol nieuwe normen stelt op het gebied van comfort en energie-efficiŽntie.

Het Coanda-effect
Het Coanda-effect, dat al in de Ururu Sarara wordt gebruikt, optimaliseert de luchtstroom en zorgt zo voor een aangenaam binnenklimaat. Het speciale ontwerp van de roosters zorgt voor een meer geconcentreerde luchtstroom en daarmee voor een gunstigere temperatuurverdeling in de ruimte.

Hoe werkt dit?
Stijlvol creŽert verschillende luchtstroompatronen voor verwarming en koeling. In de verwarmingsmodus stuurt de Stijlvolle de luchtstroom naar beneden (verticale luchtstroom) met behulp van twee bladen. In de koelmodus richten de lamellen de luchtstroom naar boven (luchtstroom langs het plafond). Door het activeren van verschillende luchtstroompatronen voorkomt de Stylish onaangename tocht. Bovendien wordt een gelijkmatige en comfortabele kamertemperatuur bereikt.

Gereguleerde luchtvochtigheid
Door enkele instellingen te wijzigen, past Stylish de ventilator en de compressor automatisch aan op de optimale balans tussen temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte.

Stabiele kamertemperaturen
Stijlvol meet de oppervlaktetemperatuur in een ruimte met behulp van een intelligente warmtesensor die de oppervlakken in de ruimte in 64 vierkanten verdeelt. Nadat deze rastersensor de temperatuurverdeling in de ruimte heeft bepaald, wordt de lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld en vervolgens omgeschakeld naar een luchtstroompatroon dat de verwarmde of gekoelde lucht naar te koele of te warme ruimtes leidt.

Schone lucht dankzij DAIKIN Flash Streamer-technologie
De R-32 Stijlvolle wandunit zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer zorgt ervoor dat zwevende deeltjes chemisch reageren door middel van elektronen. Dit breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af en verwijdert onaangename geuren.

Bijzonder stil
Stijlvol is uitgerust met een nieuw ontworpen ventilator die zorgt voor een optimale luchtstroom, met een nog grotere efficiŽntie en een nog lager geluidsniveau. Deze nieuw ontworpen ventilator wordt gekenmerkt door topklasse energie-efficiŽntie en heeft een enorm laag geluidsniveau. De ventilator is vrijwel onhoorbaar voor de mensen in de kamer.

Intelligente klimaatbeheersing, waar u ook bent
Uw Stijlvol staat altijd voor u klaar via uw smartphone. Sluit uw Stijlvol aan op uw WLAN, download de DAIKIN online controller app en u kunt het perfecte binnenklimaat voor u creŽren.

Slechts ťťn kamer of meerdere.
De keuze is aan jou.
Als u kiest voor een multisplit buitenunit, kunt u tot vijf binnenunits aansluiten op een enkele buitenunit om overal in uw huis het perfecte klimaat en warm water te creŽren wanneer dat nodig is. Alle binnenunits kunnen individueel worden bestuurd en hoeven niet in dezelfde ruimte of zelfs maar op hetzelfde moment te worden geÔnstalleerd. Een multisplit unit bespaart ruimte, is stiller en is eenvoudiger te installeren en te onderhouden dan meerdere split-installaties.

Model: Daikin Stylish FTXA50†5 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.