Daikin Emura FTXJ25AW (White) wandklimatiseringsset - 2,5 kW

Artikelnummer: FTXJ25AW/RXJ25A


2.726,76 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.331,76 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 10 - 14 WerkdagenProducteigenschappen: Opmerkelijke vermenging van nobel design met technische uitmuntendheid met een elegant exterieur in mat kristalwit. Daikin Emura werd door een internationale jury bekroond met de Reddot Award: Product Design 2014 voor zijn uitmuntende design. Ontworpen voor het perfecte evenwicht tussen technologische vooruitgang en de schoonheid van de aŽrodynamica. Seizoensrendementswaarden tot A++ Online controller (accessoire): bedien uw binnenunit vanaf elke locatie via een app, uw lokale netwerk of het internet. Fluisterstille werking: het is moeilijk om het apparaat te horen werken. Het geluidsdrukniveau is slechts 19 dBA. !DAIKIN EMURA - Waarom DAIKIN Emura? > Uniek ontwerp. Ontworpen in Europa voor Europa > Hoge seizoensgebonden efficiŽntie, verbeterd door energiebesparende functies zoals een weektimer en een bewegingssensor. > Optimaal comfort dankzij verbeterde technologieŽn zoals de dual-area "Intelligent Eye" bewegingssensor, fluisterstille werking en online-bediening
 • Econo-modus

  Deze functie vermindert het stroomverbruik, zodat andere toepassingen met een hogere stroombehoefte kunnen worden gebruikt. Deze functie helpt ook om energie te besparen.

 • Comfortmodus

  Het apparaat verandert automatisch de hoek van het luchtuitblaasblad afhankelijk van de modus. In de koelmodus wordt de lucht naar boven gericht om koude tocht te voorkomen. In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Energiemodus

  In de verwarmingsmodus wordt de lucht naar beneden gericht om koude voeten te voorkomen.

 • Fluistermodus van de binnenunit

  Voor een rustige omgeving tijdens het studeren of slapen kan de gebruiker het werkingsgeluidsniveau van de binnenunit met 3 dB(A) verlagen via de afstandsbediening.

 • Fluisterstand van de buitenunit

  Voor een rustige omgeving in de buurt kan de gebruiker via de afstandsbediening het bedrijfsgeluidsniveau van de buitenunit met 3 dB(A) verlagen.

 • 24-uurs timer

  De timer kan op elk moment worden ingesteld om de koeling / verwarming in te schakelen.

 • Online controller (optioneel)

  Mogelijkheid om uw binnenunit via een app vanaf elke locatie te bedienen.

 • Fotokatalytisch titaniumapatiet luchtzuiveringsfilter

  Verwijdert stofdeeltjes en ontbindt geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren. Ook worden schadelijke organische chemische stoffen zoals bacteriŽn, virussen en allergenen afgebroken.

 • Multi-Split toepassing

  Tot 2 binnenunits (ook met verschillende capaciteiten) kunnen worden aangesloten op een enkele buitenunit. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden bediend, maar alleen in dezelfde bedrijfsmodus.

\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Model: Daikin Emura FTXJ25MW (WeiŖ) 2,5 kW
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.