Daikin FFA50A-plafondunits MultiSplit 5,0 kW

Artikelnummer: FFA50A


1.640,81 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.978,39 €
Winkelprijs van de producent: 2.265,00 €
(U bespaart 27.56%, dus 624,19 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenBelangrijkste kenmerken:
De Euroraster cassette voor het verlaagde plafond is uniek op de markt en is een opmerkelijke combinatie van elegant design en hoge techniek. De cassette is verkrijgbaar in elegant wit of in de kleuren wit en zilver.


plafond, is de cassette-unit zowel elegant als onopvallend. Door de combinatie van vloer- en bezettingssensoren wordt een uitstekend rendement en het beste comfort bereikt. Indien gewenst kan met de individuele bediening van de lamellen via de afstandsbediening een lamel eenvoudig worden gesloten.


VOLLEDIG VLAKKE CASSETTE
> Opmerkelijk, uniek ontwerp
> Past vlak bij het valse plafond
> Intelligente sensoren besparen energie en zorgen voor maximaal comfort


VOLLEDIG GEĎNTEGREERD, VOLLEDIG DISCREET

Het concept dat onze ontwerpers van het prestigieuze bureau "yellow design" voor ogen hadden, was een onopvallende cassette die naadloos zou passen in het interieur van een modern kantoor, terwijl tegelijkertijd gebruik werd gemaakt van de nieuwste technologie om een maximale efficiëntie en een perfect comfort te garanderen.

Het resultaat: de volledig vlakke cassette

UNIEKE ONTWERP

Met zijn unieke ontwerp voldoet de volledig vlakke cassette aan de hoge eisen van architecten. De Euroraster systeemplafondunit past in elk plafond en heeft een onopvallende uitstraling.

VOLLEDIG GELIJK MET HET PLAFOND

De Euroraster systeemplafondunit is de eerste cassette die volledig vlak in het plafond past, wat betekent dat de unit volledig onopvallend in het plafond past.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.