Daikin MuliSplit wandunits Perfera 2.5/3.5kW FTXM25R + FTXM35R + 2MXM50A R32

Artikelnummer: FTXM25R-FTXM35R/2MXM50A


3.006,38 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.668,86 €
Winkelprijs van de producent: 5.379,00 €
(U bespaart 44.11%, dus 2.372,62 €)
1 bestelling, verwacht op 19.06.2024

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenAantrekkelijk ontwerp voor wandmontage met perfecte luchtkwaliteit

Met Perfera presenteert DAIKIN de toekomst van airconditioning: elegant, aantrekkelijk ontwerp en indrukwekkende seizoensgebonden efficiëntie tot A+++ zonder enige concessie aan comfort. De DAIKIN Flash Streamer garandeert uitzonderlijk goede luchtreiniging, en met onze online bedieningsapp heeft u volledige controle, zelfs onderweg. Het toont ook het energieverbruik op verschillende tijdstippen voor R-32 apparaten. De driedimensionale luchtverdeling en intelligente sensor voor twee zones zorgen voor perfecte, niet-verstorende luchtstroom, allemaal met ongelooflijk stille werking. Het R-32 wandmodel Perfera is de ideale keuze voor comfort in een gezellig en gezond huis - zonder enige compromis!

Waarom DAIKIN Perfera?

- Praktisch onhoorbaar: het apparaat werkt zo stil dat je het vaak niet eens zult opmerken.
- Aantrekkelijk, slank ontwerp dat perfect past in elk interieur.
- Frisse en schone lucht dankzij de Flash Streamer-technologie van DAIKIN. Adem diep in en geniet van het perfecte klimaat.
- Geavanceerde luchtgeleidingslamellen garanderen perfect comfort in elke kamer, overal, altijd.
- De intelligente bewegingssensor voor twee zones detecteert uw aanwezigheid in de kamer en beschermt u tegen directe tocht.
- De WiFi-controllerinterface maakt het mogelijk om uw apparaat vanaf elke locatie en op elk moment eenvoudig te bedienen via uw smartphone of tablet. En het wordt meegeleverd.

Schone lucht dankzij de Flash Streamer-technologie van DAIKIN

Het R-32 wandmodel Perfera zorgt het hele jaar door voor perfecte luchtreiniging. De Flash Streamer veroorzaakt dat zwevende deeltjes chemisch reageren met elektronen. Dit breekt allergenen zoals pollen en schimmelsporen af en verwijdert onaangename geuren.

Technologie voor uw comfort

De bewegingssensor voor twee zones detecteert waar mensen zich in de kamer bevinden en past de luchtstroom optimaal aan. Als deze sensor detecteert dat er niemand in de kamer is, schakelt het systeem automatisch naar de energiebesparende modus. Met extreem lage geluidsniveaus tot 19 dB(A) zult u dit apparaat nauwelijks horen, en het zal al snel de meest aangename huisgenoot worden die u ooit hebt ervaren.

Hoogste efficiëntie met milieuvriendelijk koudemiddel

De lucht-lucht-warmtepomp Comfora behoort tot de Bluevolution-serie van DAIKIN. Het is de meest uitgebreide reeks splitsingsproducten met het koudemiddel R-32 in heel Europa. Het milieuvriendelijke koudemiddel R-32 is een win-winsituatie. Het is een niet-ozonafbrekend koudemiddel met een relatief laag broeikaseffect (GWP). Met zijn lage GWP van 675 draagt het al aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2 en dus aan een lagere milieubelasting. Bovendien is R-32, als een koudemiddel met één component, gemakkelijk te recupereren en te recyclen, wat bijdraagt aan het verminderen van de behoefte aan extra koudemiddelproductie. Alle DAIKIN-producten met Bluevolution-technologie voldoen al aan de eisen van de nieuwe EU-verordening 517/2014, die de geleidelijke vervanging van gefluoreerde broeikasgassen (zogenaamde F-gassen) tegen 2030 voorschrijft vanwege hun lage GWP.

Daikin buitenunit 2MXM40A | 4,1 kW | 4,2 kW

Daikin buitenunits hebben een aantrekkelijk ontwerp, zijn robuust en kunnen op het dak, terras of eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Ze zijn uitgerust met een zwaaiende compressor, die wordt gekenmerkt door lage geluidsniveaus en extreem laag energieverbruik. Bovendien hebben Daikin buitenunits warmtewisselaarvinnen behandeld met corrosiebescherming.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.