Daikin MultiSplit Duo wandtoestellen Perfera FTXM25R + FTXM35R + 2MXM68A | 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: FTXM25R-FTXM35R/2MXM68A


3.531,05 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 5.524,00 Ä
Winkelprijs van de producent: 6.318,00 Ä
(U bespaart 44.11%, dus 2.786,95 Ä)
1 bestelling, verwacht op 19.06.2024

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenDe Daikin Perfera wandairconditioning: De ultieme oplossing voor geavanceerd binnenklimaat

De Daikin Perfera wandairconditioning is de perfecte keuze om het comfort, de gezondheid en de energie-efficiŽntie van uw ruimte naar een hoger niveau te tillen. Deze innovatieve airconditioningoplossing biedt een scala aan voordelen die het tot een eersteklas optie maken voor uw huis.

Superieure luchtkwaliteit en ventilatie

De Daikin Perfera wandairconditioning is uitgerust met geavanceerde filtertechnologie die allergenen, verontreinigingen en andere luchtverontreinigingen effectief verwijdert. De baanbrekende Flash Streamer-technologie van Daikin gebruikt elektronen om chemische reacties met zwevende deeltjes in de lucht te creŽren, waardoor pollen, allergenen en andere schadelijke stoffen geneutraliseerd en geŽlimineerd worden. Daarnaast neutraliseert het titaniumapatietfiler onaangename geuren en schadelijke gassen, terwijl het zilveren filter allergenen en huisstofmijt effectief filtert. Op deze manier blijft de binnenlucht altijd fris en gezond.

Innovatieve luchtstroomregeling

Met de Daikin Perfera wandairconditioning heeft u volledige controle over de luchtstroom in uw ruimte. Dankzij de intelligente 3D-technologie verdeelt deze de luchtstroom gelijkmatig over de hele ruimte, terwijl de automatische aanpassing van horizontale en verticale luchtroosters individuele controle van de luchtstroom mogelijk maakt. Hierdoor wordt niet alleen maximaal comfort in elke ruimte gegarandeerd, maar wordt ook het energieverbruik geoptimaliseerd.

Ruimteoptimalisatie met de Daikin Perfera multi-split airconditioning

De Daikin Perfera multi-split airconditioning is de perfecte oplossing voor degenen die waarde hechten aan comfort en ruimteoptimalisatie. Met slechts ťťn buitenunit kunnen tot vijf binnenunits worden bediend. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar biedt ook een esthetisch aantrekkelijke oplossing. Bovendien kunnen de binnenunits individueel worden geregeld om in elke ruimte de optimale temperatuur en luchtkwaliteit te garanderen.

De Daikin Perfera wandairconditioning biedt een scala aan voordelen die het tot de ideale keuze maken voor uw huis of kantoor. De superieure luchtkwaliteit, intelligente luchtstroomregeling, stille werking en flexibele controle en connectiviteit maken het tot een uitstekende investering voor uw ruimte.

Veelzijdige toepassingen van de Daikin Perfera wandairconditioning


De Daikin Perfera wandairconditioning imponeert met zijn indrukwekkende veelzijdigheid en past perfect bij verschillende soorten ruimtes om altijd optimaal comfort en een gezond binnenklimaat te garanderen. Hier zijn enkele voorbeelden waar de sterke punten van de Daikin Perfera airconditioning bijzonder duidelijk naar voren komen:

  • Slaapkamers: De Daikin Perfera creŽert met zijn stille werking een verstoringvrije slaapomgeving. Dankzij nauwkeurige temperatuurregeling en luchtreinigingsfuncties kunt u genieten van een rustgevende slaap en profiteren van een gezonde slaapomgeving.
  • Woonkamers: De woonkamer, als centrale ruimte van het huis, profiteert enorm van de gelijkmatige temperatuurverdeling en uitstekende luchtkwaliteit die de Daikin Perfera airconditioning biedt. Het creŽert een aangename sfeer van ontspanning en welzijn waar u van uw vrije tijd kunt genieten.
  • Thuiswerkplekken: Een constante en comfortabele kamertemperatuur is cruciaal voor concentratie en productiviteit. Met de Daikin Perfera airconditioning kunt u een optimale werkomgeving creŽren die u inspireert tot topprestaties. Door nauwkeurige temperatuurregeling en aangename luchtkwaliteit schept de Daikin Perfera de ideale omstandigheden voor geconcentreerd en effectief werken.
  • Kinderkamers: De gezondheid van uw kinderen staat voorop. De Daikin Perfera airconditioning is ontworpen om een veilige en gezonde omgeving voor uw kleintjes te creŽren. Het beschikt over geavanceerde filtertechnologie die allergenen, pollen en schadelijke verontreinigingen effectief uit de lucht verwijdert. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen kunnen spelen en opgroeien in een schone en allergenenvrije omgeving. De Daikin Perfera ondersteunt actief het welzijn van uw gezin en zorgt voor een gezond binnenklimaat.
  • Keukens en eetgedeeltes: Gebieden zoals de keuken en eetkamer kunnen vaak te maken hebben met onaangename geuren en hoge luchtvochtigheid. De Daikin Perfera airconditioning is ontworpen om dergelijke problemen aan te pakken. Het beschikt over innovatieve functies die onaangename geuren neutraliseren en de luchtvochtigheid reguleren om een comfortabel binnenklimaat te garanderen. Hierdoor kunt u genieten van uw tijd in de keuken zonder u zorgen te maken over geuren of bedompte lucht. De Daikin Perfera creŽert een frisse en comfortabele omgeving waarin u kunt ontspannen en genieten van heerlijke maaltijden.

De Daikin Perfera wandairconditioning is veel meer

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.