Daikin MultiSplit Duo wandunits Perfera CTXM15R + FTXM20R + 2MXM40A | 1,5 kW + 2 kW - Wit

Artikelnummer: CTXM15R-FTXM20R/2MXM40A


2.575,26 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.031,32 Ä
Winkelprijs van de producent: 4.605,00 Ä
(U bespaart 44.08%, dus 2.029,74 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenDaikin Comfora Airconditioner: OngeŽvenaard Ontwerp voor Uitzonderlijk Comfort en EfficiŽntie!

De Daikin Comfora airconditioner biedt innovatief ontwerp en een scala aan voordelen voor airconditioningoplossingen in woon- en commerciŽle ruimtes. Hier zijn enkele redenen waarom het kiezen van de Daikin Comfora de moeite waard is:

Hoogste EfficiŽntie

Daikin Comfora-systemen staan bekend om hun uitstekende energie-efficiŽntie en hoge SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) -waarden. Dit resulteert in een lager energieverbruik in vergelijking met conventionele airconditioners, wat leidt tot lagere energiekosten en een vermindering van de CO2-uitstoot.

Fluisterstille Werking

Zowel de binnen- als buitenunits van Daikin Comfora-apparaten zijn ontworpen voor extreem stille werking. Dit maakt ze ideaal voor residentiŽle en commerciŽle omgevingen waar een rustige atmosfeer gewenst is.

Verbeterde Luchtkwaliteit

Daikin Comfora-systemen beschikken over geavanceerde luchtfiltratiesystemen die effectief stof, pollen, schimmels en andere allergenen uit de lucht verwijderen. Dit zorgt voor een gezonder en aangenamer binnenklimaat.

Gebruiksvriendelijkheid

De Daikin Comfora-airconditioners zijn eenvoudig te gebruiken en worden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur, luchtstroom en andere instellingen regelen vanuit uw stoel.

Integratie met Slim Huis

Daikin Comfora-airconditioners zijn compatibel met slimme huis-technologieŽn en kunnen naadloos worden geÔntegreerd in uw verbonden huis. U kunt de airconditioner bedienen via uw smartphone, tablet of andere apparaten en gepersonaliseerde instellingen en automatiseringen maken om uw comfort te maximaliseren en tegelijkertijd energie te besparen.

Betrouwbaarheid en Levensduur

Daikin is een gerenommeerde fabrikant van airconditioners die bekend staat om zijn robuuste, betrouwbare en onderhoudsarme systemen. U kunt vertrouwen op uw Daikin Comfora-systeem om jarenlang betrouwbaar te functioneren.

Klantenservice

Als Daikin-klant ontvangt u eersteklas klantenservice. Het bedrijf biedt uitgebreide garanties en een netwerk van gekwalificeerde professionals om u te helpen bij eventuele problemen of onderhoudsvereisten.

Aanpassingsmogelijkheden

De Daikin Comfora-airconditioner kan worden aangepast aan uw individuele behoeften. Kies uit verschillende ontwerp- en kleuropties, pas de temperatuur- en ventilatie-instellingen aan, gebruik timer- en planningfuncties, activeer de slaapmodus, integreer de airconditioner in uw slimme huis, gebruik de kinderbeveiliging en stel onderhoudsherinneringen in. Pas uw airconditioningoplossing precies aan zoals u dat wilt.

Met de Daikin Comfora-airconditioner ervaart u niet alleen uitstekend comfort en efficiŽntie, maar ook de vrijheid om uw airconditioningoplossing aan te passen aan uw individuele behoeften. CreŽer een omgeving waarin u zich volledig op uw gemak voelt. Van hoogste efficiŽntie en fluisterstille werking tot verbeterde luchtkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, de Daikin Comfora-airconditioner biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien geeft integratie met het slimme huis u volledige controle over uw airconditioner, terwijl betrouwbaarheid en eersteklas klantenservice u verzekeren dat uw systeem op lange termijn zal functioneren. Ontdek de ongeŽvenaarde Daikin Comfora-airconditioner en ervaar comfort en efficiŽntie op een nieuw niveau.

Aanpassingsmogelijkheden voor de Daikin Comfora-airconditioner:

  • Ontwerp- en kleuropties: Kies uit verschillende kleuren en ontwerpen van de Daikin Comfora-serie om uw airconditioner naadloos te integreren in uw ruimteconcept en interieur.
  • Individuele temperatuur- en ventilatie-instellingen: Pas de temperatuur, luchtstroom en luchtrichting individueel aan om het gewenste comfort te bereiken.
  • Timer- en planningsfuncties: Programmeer timer- en planningsinstellingen om uw airconditioner automatisch in en uit te schakelen en energie te besparen.
  • Slaapmodus: Activeer de slaapmodus voor bijzonder stille en energiezuinige werking tijdens het slapen.
  • Integratie met slim huis: Bedien uw airconditioner via uw smartphone, tablet of andere apparaten en integreer deze naadloos in uw verbonden huis.
  • Kinderbeveiliging: Beperk de toegang tot de airconditioner om ongewenste wijzigingen in de instellingen te voorkomen.
  • Onderhoudsherinneringen: Stel herinneringen in voor aanstaand onderhoud om de optimale werking en prestaties van uw airconditioner te garanderen.

Met de Daikin Comfora-airconditioner heeft u volledige controle over uw binnenklimaat en kunt u het aanpassen aan uw individuele voorkeuren. Geniet van comfort en efficiŽntie op het hoogste niveau.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.