Daikin MultiSplit Duo wandunits Perfera FTXM20R + FTXM25R + 2MXM50A | 2 kW + 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: FTXM20R-FTXM25R/2MXM50A


3.025,70 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 4.391,27 Ä
Winkelprijs van de producent: 5.018,00 Ä
(U bespaart 39.7%, dus 1.992,30 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenDaikin Perfera Airconditioning: Innovatief ontwerp voor uitzonderlijk comfort en efficiŽntie!

Ervaar het aangename binnenklimaat met de uitstekende Daikin Perfera airconditioningsystemen. Ongeacht de grootte van uw ruimte bieden we efficiŽnte en krachtige oplossingen die aan uw behoeften voldoen. De variant van 2,0 kW is ideaal voor kleinere tot middelgrote kamers tot 20 m≤. Voor middelgrote tot grotere woon- of werkruimtes tot 25 m≤ is het 2,5 kW model de perfecte keuze.

Hoogste EfficiŽntie

De Daikin Perfera-systemen onderscheiden zich door hun uitstekende energie-efficiŽntie en hoge SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) waarden. Hierdoor verbruiken ze minder energie in vergelijking met conventionele airconditioners. Deze kenmerken dragen bij aan lagere energiekosten en verminderen tegelijkertijd de koolstofvoetafdruk.

Fluisterstille Werking

De Daikin Perfera airconditioners zijn ontworpen om extreem stil te werken, zowel in de binnen- als buitenunits. Dit maakt ze ideaal voor residentiŽle en werkruimtes waar een rustige sfeer gewenst is.

Verbeterde Luchtkwaliteit

De Daikin Perfera-systemen zijn uitgerust met geavanceerde luchtfiltersystemen die effectief stof, pollen, schimmel en andere allergenen uit de lucht filteren. Dit draagt bij aan een gezondere en aangenamere omgeving.

Gebruiksvriendelijkheid

De Daikin Perfera airconditioners staan bekend om hun gebruiksvriendelijke bediening en eenvoudig te gebruiken afstandsbediening. U kunt eenvoudig de gewenste temperatuur, luchtstroom en andere instellingen vanuit uw stoel bedienen.

Integratie in Smart Home

De Daikin Perfera airconditioners zijn compatibel met slimme thuis technologieŽn, waardoor naadloze integratie in uw verbonden huis mogelijk is. U kunt uw airconditioner eenvoudig bedienen via uw smartphone, tablet of andere apparaten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om gepersonaliseerde instellingen en automatiseringen te maken om uw comfort te maximaliseren en tegelijkertijd energie te besparen.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

Daikin is een gerenommeerde fabrikant van airconditioners die bekend staat om het produceren van robuuste, betrouwbare en onderhoudsarme systemen. U kunt vertrouwen op uw Daikin Perfera-systeem om jarenlang betrouwbaar te functioneren.

Klantenservice

Als klant van Daikin profiteert u van eersteklas klantenservice. Het bedrijf biedt uitgebreide garanties en heeft een netwerk van hooggekwalificeerde professionals om u te helpen bij eventuele problemen of onderhoudsvereisten.

Aanpassingsmogelijkheden

Kies uit een verscheidenheid aan ontwerp- en kleuropties om uw airconditioner naadloos te integreren in uw ruimteconcept en interieur. Pas temperatuur- en ventilatie-instellingen individueel aan om het gewenste comfort te bereiken. Gebruik timer- en planningsfuncties om uw airconditioner automatisch in en uit te schakelen, waardoor energie wordt bespaard. Activeer de slaapmodus voor bijzonder stille en energiezuinige werking tijdens het slapen. Integreer de airconditioner naadloos in uw slimme huis en bedien deze eenvoudig via uw smartphone, tablet of andere apparaten. Gebruik het kinderslot om onbedoelde wijzigingen in de instellingen te voorkomen. Stel onderhoudsherinneringen in om ervoor te zorgen dat uw airconditioner optimaal werkt en maximale prestaties levert.

Met de Daikin Perfera airconditioner heeft u volledige controle over uw binnenklimaat en kunt u het aanpassen aan uw individuele voorkeuren. U kunt genieten van het hoogste comfort en efficiŽntie. Het ongeŽvenaarde ontwerp van de Daikin Perfera past naadloos in elk kamerontwerp en voegt een speciale sfeer toe aan uw leef- of werkruimte. Van hoge energie-efficiŽntie en fluisterstille werking tot verbeterde luchtkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, de Daikin Perfera airconditioner biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel binnenklimaat.

Ontdek de unieke Daikin Perfera airconditioner en ervaar comfort en efficiŽntie op een geheel nieuw niveau. CreŽer een aangename en aanpasbare omgeving waarin u zich volledig op uw gemak voelt. Profiteer van een premium airconditioningoplossing en profiteer van de kwaliteit en service die Daikin biedt. Investeer in de Daikin Perfera airconditioner en transformeer uw ruimte in een plek van ontspanning en productiviteit.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.