Daikin Perfera CTXM15R Wandgerät MultiSplit 1,5 kW

Artikelnummer: CTXM15R


574,18 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 858,89 €
Winkelprijs van de producent: 1.106,00 €
(U bespaart 48.08%, dus 531,82 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 9 - 13 WerkdagenDesign mural attrayant avec une qualité d'air intérieur parfaite

Met Perfera presenteert DAIKIN de toekomst van de klimaattechniek: elegant, aantrekkelijk design en een indrukwekkend seizoensrendement tot A+++ zonder enig compromis op het gebied van comfort. De DAIKIN Flash Streamer garandeert een ongeëvenaarde luchtzuivering en onze app voor online controle geeft u volledige controle, zelfs als u onderweg bent. Het geeft ook het energieverbruik weer op verschillende intervallen voor R-32 units. De driedimensionale luchtverdeling en de intelligente sensor voor twee zones zorgen voor een perfecte, nooit storende luchtstroom, en dat met een ongelooflijk stille werking. De R-32 Perfera wandunit is de ideale keuze om zich goed te voelen in een gezellig en gezond huis - zonder enig compromis!

Waarom DAIKIN Perfera?
> Vrijwel onhoorbaar: het apparaat is zo stil in werking dat je het meestal niet merkt dat het er is.
> Aantrekkelijk, slank design, past perfect in elk interieur.
> Frisse en schone lucht dankzij de Flash Streamer-technologie van DAIKIN. Haal diep adem en geniet van het perfecte klimaat.
> Geavanceerde luchtgeleidingsvinnen garanderen een perfect comfort in elke ruimte, waar en wanneer dan ook.
> De Intelligent Motion Sensor voor 2 zones merkt uw aanwezigheid in de ruimte op en beschermt u tegen directe tocht.
> Met de WiFi-controllerinterface kunt u uw toestel overal, altijd en eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. En het is inbegrepen in de leveringsomvang.

 

Schone lucht met DAIKIN Flash Streamer-technologie
De R-32 wandgemonteerde Perfera zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer zorgt ervoor dat zwevende deeltjes chemisch reageren door middel van elektronen. Hierdoor worden allergenen zoals pollen en schimmelsporen afgebroken en worden onaangename geuren verwijderd.

Technologie voor uw comfort
De 2-zonebewegingssensor detecteert waar mensen zich in de ruimte bevinden en stuurt de luchtstroom optimaal aan. Als deze sensor detecteert dat er geen mensen in de ruimte zijn, wordt het systeem automatisch in de energiebesparende modus geschakeld. Met extreem lage geluidsniveaus tot 19 dB(A) hoort u dit apparaat nauwelijks en wordt het straks de prettigste kamergenoot die u ooit zult ervaren.

Hoogste rendement met milieuvriendelijk koudemiddel
De Comfora lucht-lucht warmtepomp maakt deel uit van DAIKIN's Bluevolution serie. Het is het meest uitgebreide gesplitste productassortiment in Europa met het R-32-koelmiddel, en het klimaatvriendelijke R-32-koelmiddel is een winnaar over de hele lijn. Het is een niet-ozonafbrekend koudemiddel met een relatief laag aardopwarmingsvermogen (GWP). Met zijn lage GWP van 675 levert dit koudemiddel al een belangrijke bijdrage aan de CO2-besparing en dus aan de vermindering van de milieuvervuiling. Bovendien is R-32 als een enkelvoudig koudemiddel gemakkelijk te extraheren en te recyclen, wat de behoefte aan extra koudemiddelproductie helpt te verminderen. Door hun lage GWP voldoen alle DAIKIN-producten met Bluevolution-technologie al aan de eisen van de nieuwe EU-verordening 517/2014, volgens welke gefluoreerde broeikasgassen (de zogenaamde F-gassen) tegen 2030 geleidelijk moeten worden vervangen.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.