Daikin WiFi-adapter BRP069B45

Artikelnummer: WIFI-DAIKIN


87,29

incl.21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 5 WerkdagenSluit uw apparaat aan op de Wi-Fi en download de app om de thermostaat te bedienen, temperatuurschema's in te stellen en uw energieverbruik te controleren. De DAIKIN Online Controller is compatibel met uw huidige airconditionings- en verwarmingssystemen. Nieuwe verwarmingssystemen die vanaf 2020 worden verkocht, zijn compatibel met de DAIKIN Residential Controller.


Beheers uw klimaat

Dit scherm geeft u een overzicht van uw gebouw en toegang tot verschillende functies om uw binnenklimaat te regelen. U kunt tot 50 apparaten tegelijk bedienen voor de airconditioning.


Individuele kamers

Met de interactieve thermostaat kunt u de temperatuur en de bedrijfsmodus regelen en acties voor afzonderlijke ruimtes plannen.

Programma's

Maak verschillende schema's voor 7 dagen, met maximaal 6 acties per dag, en activeer specifieke bedrijfsmodi. De planning voor warm water (WW) is alleen beschikbaar voor de DAIKIN Verwarming app.


Energieverbruik

Bewaak het energieverbruik van uw apparaten* en verhoog uw energiebesparing. Met eenvoudig te begrijpen grafieken kunt u eenvoudig besparingsmogelijkheden identificeren. Bezoek deze pagina om te weten te komen welke binnenunits compatibel zijn met deze functie.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.