Daikin airconditioner R32 wandunit Siesta ATXF35D 3,30 kW I 12000 BTU

Artikelnummer: FTXF35E/RXF35E


988,02 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.460,84 Ä
Winkelprijs van de producent: 1.356,00 Ä
(U bespaart 27.14%, dus 367,98 Ä)
1 bestelling, verwacht op 27.05.2024


Hoog rendement


Het bieden van een koel klimaat in huis is meer dan alleen maar comfort. De systemen van Daikin zijn gemakkelijk voor uw portemonnee en het milieu. De nieuwe generatie R-32 koelmiddel en de geoptimaliseerde compressoren houden u in uw comfortzone. Het lage energieverbruik van onze producten betekent lagere energiekosten om u te helpen een maximale energie-efficiŽntie te bereiken.

Laag geluidsniveau

WMet een geluidsdruk tot 19 dBA werkt de nieuwe FTXB-C bijna ongemerkt en zorgt voor een rustgevende slaap.

Schone lucht


De Sensira unit bevat 2 filters: het titaniumapatiet ontgeuringsfilter en het catecholfilter. Daikin's titaanapatietdeodoriserende filter verwijdert stofdeeltjes uit de lucht en ontbindt geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren. Het filter vangt ook schadelijke organische chemische stoffen zoals bacteriŽn, virussen en allergenen op en deactiveert ze zelfs, zodat u verzekerd bent van een constante toevoer van schone lucht.

Warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs bij koud weer. Ze maken gebruik van een elektrisch aangedreven compressor en verwarmen een flat of huis uiterst effectief. De Daikin-warmtepompen zijn stil en discreet en maken gebruik van de modernste technologie om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden. Met een Daikin-warmtepomp komt 80% van de energie die nodig is om uw huis te verwarmen, uit de buitenlucht, een gratis en oneindig hernieuwbare bron! Voor de koeling wordt het systeem omgekeerd en wordt de warmte onttrokken aan de binnenlucht.

Model: Daikin FTXC35B 3,37kW Klimaanlage Inverter Wšrmepumpe
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Contactgegevens

PDF


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.