LG Artcool Mirror MultiSplit Duo 2x AC09BK R32 2x 2,5kW

Artikelnummer: AC09BK.NSJ-X2/MU2R15.U12


2.097,36 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.049,09 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.784,00 Ä
(U bespaart 44.57%, dus 1.686,64 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenStijlvol ARTCOOL-ontwerp


Het ontwerp van de LG Artcool airconditioner is minimalistisch om te harmoniŽren met het interieur van uw huis. De omgeving wordt weerspiegeld door het spiegelglas aan de voorkant van het product, waardoor de tijdloze schoonheid wordt versterkt.

Energiebesparing en snelle koelprestaties

De invertercompressor past de snelheid van de compressor onmiddellijk aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de invertercompressor uitgerust met energiebesparende functionaliteit in het frequentiebereik om meer energie te besparen dan een conventionele compressor. Dankzij het apparaat wordt de lucht verder en sneller verspreid.

Ionisator


Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner stroomt, maar ook schadelijke stoffen en geuren rond de eenheid. De ionisator reinigt aantoonbaar meer dan 99% van de aanhechtende bacteriŽn binnen 60 minuten (steriliseert Escherichia coli meer dan 99,9% in 30 minuten en Staphylococcus aureus meer dan 99,6% in 60 minuten).

Smart ThinQ


Met een Wi-Fi-compatibel apparaat en de exclusieve app voor huishoudelijke apparaten van LG kunt u altijd en overal toegang krijgen tot uw airconditioner.

Laag geluidsniveau

Dankzij de unieke offsetventilator en invertercompressor, die onnodig geluid elimineert en een soepele werking biedt, worden LG-airconditioners gekenmerkt door een hoge stilte.

Snelle en gemakkelijke installatie


LG-airconditioners maken eenvoudige en efficiŽnte installatie mogelijk, ongeacht de omgeving en het aantal beschikbare personen voor installatie. Door minder mensen en minder tijd voor installatie te vereisen, is het nu mogelijk om meer airconditioners in meer huishoudens te installeren met minder moeite.

Multi-split buiteneenheid voor 2 binneneenheden

MaxiCool LunaLG-filtersystemen met moderne technologie Binneneenheid

De LG-wandunit heeft luchtfilters die het grofste stof opvangen. Dankzij de unieke schuine LG Fan en BLDC-motortechnologie zijn ze bijzonder stil. LG-residentiŽle airconditioners voldoen aan uw verwarmingsbehoeften en verbruiken minder energie. Het verwarmt een groter gebied in een kortere tijd en creŽert een comfortabel binnenklimaat.

Elegant ontwerp van LG

Multi-split buiteneenheden passen bij veel verschillende LG-binneneenheden. Deze binneneenheden zijn ontworpen als functionele kunst - om er cool uit te zien terwijl ze koelen. De binneneenheden zijn een aanvulling op uw appartement. Het aantrekkelijke ontwerp met de ongeŽvenaarde stijl van LG maakt deze wandunit tot een perfecte aanvulling op elke kamer.

Energiezuinige buiteneenheden dankzij moderne invertertechnologie

De geavanceerde invertertechnologie en energieweergave met display op de binneneenheid vertegenwoordigen een van de hoogste niveaus van energie-efficiŽntie. Dit maakt krachtige prestaties mogelijk met stille werking en minimaal energieverbruik. LG-buiteneenheden hebben een van de hoogste energie-efficiŽntieklassen. Ongeacht de temperaturen verspreiden LG-buiteneenheden snel en efficiŽnt koele lucht door de hele kamer, zelfs in grotere ruimtes en in multi-split-systemen met meerdere binneneenheden.


Voordelen van de multi-split wandunit (varieert per model)
- Actieve energiecontrole
- Energievertoning
- 2-weg zwaaien
- Jet Cool
- Snelle verwarming
- Dubbel beschermingsfilter
- Automatische reiniging
- Comfortabele lucht
- Laag geluidsniveau 19 dB
- Stiltemodus 3 dB
- Snelle en gemakkelijke installatie
- Wi-Fi klaar (optioneel)
- Intelligent diagnose


Stijlvolle binneneenheden van LG

LG-airconditioners zijn ontworpen als functionele kunst en passen zich aan aan verschillende ruimtes. Zo zijn de LG-binneneenheden een verfrissende toevoeging aan uw appartement - modern, stijlvol en elegant.

Gezond met moderne filtertechnologie

Afhankelijk van het model hebben LG-airconditioner-binneneenheden verschillende filters en filterfuncties.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.