LG Deluxe MultiSplit Duo wandtoestellen 2x DC09RK + MU2R15 | 2x 2,5 kW - Wit

Artikelnummer: DC09RK.NSJ-X2/MU2R15.U12


2.314,95 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 2.827,42 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.506,00 Ä
(U bespaart 33.97%, dus 1.191,05 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenEnergiezuinigheid


De invertercompressor past voortdurend de snelheid van de compressor aan om de gewenste temperaturen te handhaven. Bovendien is de LG Smart Inverter uitgerust met een energiebesparende functie om meer energie te besparen dan een conventionele compressor.

Snelle Koeling


De LG-airconditioner koelt de lucht snel dankzij het hoge koelvermogen van de LG Smart Inverter; hierdoor wordt de lucht breder verspreid en worden ruimtes sneller gekoeld.

Smart ThinQ


Bedien uw airconditioner altijd en overal met een Wi-Fi-compatibel apparaat en de exclusieve app voor huishoudelijke apparaten van LG.

Ionisator


Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren de lucht die door de airconditioner stroomt, waardoor schadelijke stoffen en geuren worden verwijderd. De ionisator steriliseert meer dan 99% van de bacteriŽn binnen 60 minuten (99,9% van de E.coli-bacteriŽn binnen 30 minuten en meer dan 99,6% van de Staphylococcus aureus-bacteriŽn binnen 60 minuten).

Eenvoudig en Elegant Ontwerp met Magic Display


Het strakke en moderne ontwerp van de LG-airconditioner maakt eenvoudige installatie en praktische reiniging van het EZ-Glide-filter mogelijk. Het Magic Display heeft een handige energie-indicator.

Laag Geluidsniveau 19 dB


LG-airconditioners hebben een hoge stilte dankzij de unieke offsetventilator en BLDC-motortechnologie, die onnodig geluid elimineert en een soepele werking biedt.

Actieve Energiecontrole


Actieve energiecontrole maakt situatieafhankelijke aanpassing van het energieverbruik mogelijk. Geniet van een koele en comfortabele omgeving terwijl u energie bespaart.

Comfortlucht


Comfortlucht past de lamellen aan naar een vooraf ingestelde positie die de luchtstroom afleidt van mensen in de kamer.

Snelle en Eenvoudige Installatie

De LG-airconditioners maken een eenvoudige en efficiŽnte installatie mogelijk, ongeacht de omgeving en het aantal beschikbare personen voor installatie. Door minder personeel en minder installatietijd te vereisen, is het nu mogelijk om meer airconditioners te installeren in meer huishoudens met minder moeite.

Multisplit Buitenunit voor 2 Binnenunits

MaxiCool LunaLG Filtersystemen Binnenunit met Moderne Technologie

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.