LG Deluxe MultiSplit Duo wandtoestellen DC09RK + DC12RK + MU2R17 | 2,5 kW + 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: DC09RK.NSJ-DC12RK.NSJ/MU2R17.U12


2.105,49 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.060,27 Ä
Winkelprijs van de producent: 3.798,00 Ä
(U bespaart 44.56%, dus 1.692,51 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenErvaar op maat gemaakte airconditioning met de LG Deluxe airconditioning serie. Deze serie biedt individuele oplossingen voor kamers van verschillende groottes, waardoor een comfortabele binnenomgeving ontstaat. Met de variant van 3,5 kW kunnen kamers tot 35 m≤ effectief worden gekoeld. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of kleine kantoorruimte is, LG Deluxe airconditioners zijn de ideale keuze.

LG Deluxe - Airconditioning op zijn best

De wandgemonteerde airconditioner LG Deluxe biedt hoogwaardige airconditioning. Met zijn elegante ontwerp en talrijke innovatieve functies zet hij nieuwe normen op het gebied van comfort en prestaties. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kleine kantoren is, deze airconditioner biedt de perfecte oplossing.

Uitstekend comfort in een elegant ontwerp

De LG Deluxe airconditioner overtreft niet alleen met zijn krachtige koeling, maar ook met zijn slanke witte behuizing. Het integreert naadloos in elk modern interieur en is ideaal voor ruimtes waar ruimtebeperkingen en esthetiek een rol spelen.

Intelligente diagnose en monitoring

Met het Smart Diagnosis-systeem bewaakt de LG Deluxe airconditioner voortdurend de bedrijfsmodus en de functies van de componenten. Hierdoor kunnen potentiŽle problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en snel worden verholpen. Deze intelligente diagnostische technologie verbetert de levensduur van het apparaat en zorgt voor betrouwbare prestaties.

Schone en gezonde lucht met luchtzuiveringsfuncties

De wandgemonteerde airconditioner LG Deluxe zorgt voor schone en gezonde lucht in uw ruimte. De automatische reinigingsfunctie voorkomt de vorming van bacteriŽn, schimmels en onaangename geuren. Het dubbele beschermingssysteem houdt stof, haren en schimmelsporen op afstand. Het UVnano-filter neutraliseert micro-organismen en voorkomt de groei van bacteriŽn, schimmels en virussen. De Plasmaster Ionizer+ verwijdert microscopisch kleine deeltjes en ontgeurt onaangename geuren.

Stille werking voor een aangename sfeer

De wandgemonteerde airconditioner van LG Deluxe werkt geruisloos dankzij zijn schuine ventilatorbladen, nauwkeurig gecontroleerde BLDC-motor en ALVC. Met een geluidsniveau van slechts 19 dB kunt u zich volledig concentreren en genieten van een rustige sfeer.

Handige afstandsbediening

Met de LG ThinQ App heeft u volledige controle over uw LG Deluxe airconditioner. Ongeacht uw locatie, u kunt het hele systeem eenvoudig bedienen. Met de app kunt u de temperatuur aanpassen, de bedrijfsmodus aanpassen, de luchtstroom regelen, schema's maken, het energieverbruik controleren en de filters beheren. Dit geeft u volledige controle over uw binnenklimaat, zodat u het naar uw voorkeuren kunt aanpassen.

Extra functies van de LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner

De LG Deluxe airconditioner biedt vele andere functies die uw comfort en tevredenheid verbeteren. De Gold Fin coating beschermt het oppervlak van de warmtewisselaar tegen slijtage en corrosie, wat de levensduur van het apparaat verlengt. Actieve energieconsumptieregeling zorgt voor efficiŽnt gebruik van de airconditioner en helpt u uw energiekosten te verlagen. De Jet Cool-functie zorgt voor een snelle koeling door optimale luchtverdeling in de ruimte. De efficiŽnte verwarmingsfunctie zorgt voor een snelle opwarming van de kamer. De eenvoudige installatie vergemakkelijkt de installatie van het apparaat, en het energieverbruiksdisplay stelt u in staat om uw stroomverbruik bij te houden. Comfortabele, zachte en multidirectionele luchtstroom zorgt voor een aangename luchtcirculatie, ongeacht waar u zich in de kamer bevindt.

Kies de LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner

De LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner biedt een betrouwbare en krachtige oplossing voor uw binnenklimaat. Het combineert innovatieve technologieŽn, uniforme luchtverdeling, hoge energie-efficiŽntie en stille werking om maximaal comfort te bieden. De verschillende functies zorgen voor schone en gezonde lucht in uw ruimte. Dankzij handige afstandsbediening via de LG ThinQ App heeft u altijd volledige controle over uw airconditioner, ongeacht uw locatie. Kies de LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner en geniet van ultiem comfort en efficiŽntie in uw huis of kantoor.

Voordelen van de LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner:

  • Innovatief ontwerp en geavanceerde functies voor uitstekend comfort
  • Intelligente diagnose en monitoring voor een lange levensduur van het apparaat
  • Luchtzuiveringsfuncties zorgen voor schone en gezonde lucht
  • Stille werking voor een aangename sfeer
  • Handige afstandsbediening via de LG ThinQ App

Nadelen van de LG Deluxe wandgemonteerde airconditioner:

  • Mogelijk hogere initiŽle kosten in vergelijking met andere airconditionermodellen
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.