LG MU2R15 R32 MultiSplit-buitenunit 4,1 kW

Artikelnummer: MU2R15.U12


1.446,60 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.754,69 Ä
Winkelprijs van de producent: 2.194,00 Ä
(U bespaart 34.07%, dus 747,40 Ä)
Direct beschikbaar

Levertijd: 6 - 10 WerkdagenMultisplit-buitenunit voor 2 binnenunits


Filtersystemen MaxiCool LunaLG binnenunit met moderne techniek

De LG-wandunit heeft luchtfilters die het grofste stof opvangen. Ze zijn bijzonder stil dankzij de unieke schuine LG-ventilator en de BLDC-motortechnologie. De LG woonklimaatkasten voldoen aan uw verwarmingsbehoeften en verbruiken minder energie. Het verwarmt een grotere ruimte in een kortere tijd en creŽert een comfortabele leefomgeving.

Elegant ontwerp van LG

Multisplit-buitenunits passen bij veel verschillende LG-binnenunits. Deze binnenunits zijn ontworpen als functionele kunst - om er cool uit te zien terwijl ze koel zijn. Indoor units zijn een aanwinst voor uw huis. Het aantrekkelijke design met de ongeŽvenaarde stijl van LG maakt dit wandmeubel tot een perfecte aanvulling op elke ruimte.


Energiezuinige buitenunits dankzij geavanceerde invertertechnologie

De geavanceerde invertertechnologie en het energiedisplay met displayindicator op de binnenunit, vertegenwoordigt een van de hoogste niveaus van energie-efficiŽntie. Dit maakt krachtige prestaties met een stille werking mogelijk, met een minimaal energieverbruik. LG-buitenunits hebben een van de hoogste energie-efficiŽntiewaarden. Ongeacht de temperatuur verdelen LG-buitenunits snel en efficiŽnt koele lucht door de hele ruimte, zelfs in grotere ruimtes en in een multisplitsysteem met meerdere binnenunits.


Voordelen van de multisplit wandunit (varieert per model)
- Actieve energie controle
- Energiedisplay
- 2-weg schommel
- Jet Cool
- Snelle verwarming
- Dubbele beschermingsfilter
- Autoreiniging
- Comfort Lucht
- Laag geluidsniveau 19dB
- Stiltewijze 3dB
- Snelle & eenvoudige installatie
- Klaar voor Wi-Fi (optioneel)
- Intelligente diagnose


Stijlvolle binnenunits van LG

LG airconditioners zijn ontworpen als functionele kunst voor een grote verscheidenheid aan ruimtes. Zo zijn LG binnenunits een verfrissende aanvulling op uw huis - modern, stijlvol en elegant.

Gezond met moderne filtertechnologie

LG-binnenklimaatregelaars hebben een grote verscheidenheid aan filters en filterfuncties, afhankelijk van het model. Dubbele luchtfilters verwijderen niet alleen stof, maar ook pollen, bacteriŽn en vele andere schadelijke stoffen. De filters kunnen eenvoudig worden verwijderd voor vervanging of reiniging.

Luchtcirculatie

Door de constante temperatuurbewaking en de traploze snelheidsregeling blijft de airconditioner altijd in bedrijf en regelt hij continu de ruimtetemperatuur. Een constante luchtcirculatie is niet alleen erg belangrijk voor het klimaat in de kamers, maar ook voor de gezondheid en het persoonlijke welzijn.

Optionele bediening via Wi-Fi
De slimme wandunits van LG bieden op elk moment toegang tot de airconditioners via een smartphone. Met de beschikbare apps voor Android of iOS kunt u de airconditioner eenvoudig bedienen of een diagnose stellen.

\

Warmtepomptechnologie
De split inverter airconditioner is uitgerust met een warmtepomp en gebruikt 75% van de gratis energiebron lucht.De overige 25% wordt uit het stopcontact gehaald. De compressor is zeer betrouwbaar, kan 24 uur lang in extreme omstandigheden bij temperaturen tot 60įC (230 V / 50 Hz).

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
LG Multi Split AM07BP 2,1 kW I 7000 BTU

LG Multi Split AM07BP 2,1 kW I 7000 BTU

483,68 Ä *
Direct beschikbaar
LG Multi Split AC12BH 3,5 kW I 12000 BTU

LG Multi Split AC12BH 3,5 kW I 12000 BTU

586,38 Ä *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.